1. Haberler
  2. Eğitim
  3. “Küçük Yıldızların Büyüleyici Seyahati: İrtibat ve Vücut Farkındalığı Serüveni”

“Küçük Yıldızların Büyüleyici Seyahati: İrtibat ve Vücut Farkındalığı Serüveni”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kucuk yildizlarin buyuleyici seyahati irtibat ve vucut farkindaligi seruveni 0 5wAmERIj
Ege Üniversitesi Halkla Münasebetler ve Tanıtım Kısmı öğretim üyesi Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier yürütücülüğünde, kısım öğrencileri Ecem Düzgün ve İremnaz Ulu, toplumun geleceği için kıymetli bir adım atarak çocuklara yönelik kapsamlı bir toplumsal sorumluluk projesini hayata geçirdiler.

“Küçük Yıldızların Büyüleyici Seyahati: İrtibat ve Vücut Farkındalığı Serüveni” başlıklı proje ile çocuklara irtibat, öz farkındalık ve vücut farkındalığı mevzularında eğitim verilerek onların şahsî gelişimine katkı sağlanması hedefliyor.

Proje ile ilgili bilgi veren Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier, “Öğrencilerimiz, projenin birinci evresinde çocuklarla bir ortaya gelerek bağlantı marifetlerini geliştirmeye yönelik interaktif etkinlikler düzenliyorlar. Ayrıyeten, çocuklara hislerini tabir etme konusunda cesaretlendirme ve empati kurma marifetlerini güçlendirme fırsatı sunuyorlar. Projenin ikinci kademesinde ise Uzman Klinik Psikolog Pırıl Bilger Özkaranfil eşliğinde çocuklara vücut farkındalığı ve mahremiyet eğitimi verilecek. Proje kapsamında verilen çeşitli aktiflik ve eğitimler sonucunda çocuklarda öz farkındalık duygusu oluştururken akranları ile olan bağlantı marifetlerini de geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Küçük Yıldızların Büyüleyici Seyahati: İrtibat ve Vücut Farkındalığı Serüveni”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir