1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider İbrahim Sandıkçı: “İlk günkü heyecanımızla sahadayız”

Lider İbrahim Sandıkçı: “İlk günkü heyecanımızla sahadayız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider ibrahim sandikci ilk gunku heyecanimizla sahadayiz 0 DgUyC2JS
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler kazandırmak için uğraşla çalışmaya devam ettiklerini tabir etti.

31 Mart Mahalli Yönetimler Seçimleri’nde rakiplerine fark atarak tepedeki yerini alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azim ve çabayla çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Canik’e bedelini artıracak olan yeni projeleri ve yatırımları kazandırmak için çalıştıklarını söz eden Lider İbrahim Sandıkçı, “Vakit kaybına müsaade etmeden ilçemiz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” biçiminde konuştu.

Canik İçin Üretmeye Devam
Canik’in her köşesine hizmet götürmeye ve yeni yapıtları vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Lider İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, azimle ve uğraşla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birinci günkü heyecanımızla alandayız. Tüm mahallelerimizde rastgele bir duraksama olmaksızın planlı ve programlı bir biçimde çalışmalarımız devam ediyor. Canik’imizin pahasına bedel katacak projeleri ve yatırımları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Canik’te eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız” formunda konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider İbrahim Sandıkçı: “İlk günkü heyecanımızla sahadayız”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir