1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ömeroğlu: “Birlikte kazanalım”

Ömeroğlu: “Birlikte kazanalım”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

omeroglu birlikte kazanalim 0
AK Parti Dilovası Belediye Lider Adayı Ramazan Ömeroğlu mesken ziyaretleri kapsamında Diliskelesi Mahallesinde bayanlarla bir ortaya gelerek takviye istedi.

Seçim çalışmalarını kapı kapı dolaşarak konut ziyaretleri ile devam eden AK Parti Dilovası Belediye Lider Adayı Ramazan Ömeroğlu, Diliskelesi Mahallesinde konut ziyaretinde bayanlarla bir ortaya geldi. AK Parti Dilovası Bayan Kolları Lideri Ayşe Ak ve Belediye meclis üyesi adayları İnci Aydemir ve Mevlüt Kaya ile birlikte gittikleri konutta çalışmalarını ve projelerini aktaran Ömeroğlu takviye istedi.

BİRLİKTE KAZANALIM

Ömeroğlu ziyarette yaptığı konuşmasında “Kapı kapı, mesken ev gezerek hemşerilerimizle daima bir ortaya geliyoruz. Bizleri konutlarında konuk eden, gönlü geniş hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Kapısını çalmadık mesken, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak formda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimizi meskenlerinde ziyaret ederek samimiyetlerine, şikayetlerine ve sıkıntılarına ortak oluyoruz. Dilovası’nda hizmetlerin devamı için, çocuklarımızın geleceği için sizlerden dayanak istiyorum. Biliyorum ki Dilovası’nda en güçlü takviyesi her vakit bayanlarımızdan aldık. Bu seçimde de annelerimize, bacılarımıza çok güveniyorum. Açıklamış olduğumuz seçim beyannamemizde ki projelerimizin 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ömeroğlu: “Birlikte kazanalım”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir