1. Haberler
  2. Gündem
  3. QNB Finansbank’tan Otizm Farkındalığı’na Kırmızı Işık Yaktı

QNB Finansbank’tan Otizm Farkındalığı’na Kırmızı Işık Yaktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

qnb finansbanktan otizm farkindaligina kirmizi isik yakti 0 spnL65pL

QNB Finansbank, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde mevzuya dikkat çekerek genel müdürlük binası olan Kristal Kule’nin dış cephesini kırmızı ışıkla aydınlattı.

Bu özel günde banka, otizmli bireylerin nitelikli eğitim ortamlarına erişmesi, iş hayatında yer almalarını ve ömrün bir kesimi olmaları noktasında meseleleriyle çabalarında onlara takviyesini bir defa daha duyurdu. 

2008 yılında Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilan edilen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde kamuoyunun dikkatini otizme çekmek ve nöro-çeşitliliğe sahip bireyleri ve ailelerini desteklemek amacıyla başlatılan ve tüm dünyada ilgi gören farkındalık hareketine QNB Finansbank da katıldı. Bu kapsamda İstanbul’un birçok noktasında seyir imkanı bulunan Kristal Kule binası dış cephesi, 2 Nisan akşamından 3 Nisan sabahına kadar kırmızı ışıkla aydınlatıldı.

Toplumsal bahislerdeki hassaslığını dalındaki pozisyonundan doğan sorumluluk şuuruyla ortaya koyan QNB Finansbank, her yıl olduğu üzere toplumsal ömürde yeri olan farkındalık gündemlerinde Kristal Kule’yi bir simge haline getiriyor ve bu yıl da Birleşmiş Milletlerin bu global projesinde yerini alarak otizmde erken teşhisin ve takviyenin değerine dikkat çekmeyi hedefliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
QNB Finansbank’tan Otizm Farkındalığı’na Kırmızı Işık Yaktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir