1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bugün idrak edilecek olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama iletisi yayınladı

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bugün idrak edilecek olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama iletisi yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

yahyali belediye baskani esat ozturk bugun idrak edilecek olan kadir gecesi munasebetiyle bir kutlama G4VGOUUQ
Lider Öztürk İletisinde; “Ramazan ayının feyizli günlerinden biri olan Kadir Gecesi’ne erişmenin huzurunu ve memnunluğunu daima birlikte yaşıyoruz.

Bu özel gece, Kuran-ı Kerim’in ışığıyla aydınlanan, duaların ve tövbelerin en çok kabul gördüğü, rahmet ve mağfiretin coştuğu müstesna bir vakit dilimidir.

Kadir Gecesi, bizlere kucak açan bir rahmet kapısının, affediciliğin, merhametin ve sevginin sonsuzluğunu hatırlatır. Bu gece, birlik ve beraberlik hislerimizin pekiştiği, komşularımızla, akrabalarımızla, tüm toplumumuzla kaynaştığımız özel bir vakittir.

Bu mübarek gecede, dualarımızı yürekten, samimi bir halde ederken, birlikte sevdiklerimizle ve komşularımızla hasret gidererek, manevi atmosferini derinden hissederek geçirmeliyiz. İbadetlerimizi, dualarımızı ve tövbelerimizi bu geceyi en verimli formda kıymetlendirerek, manevi yükselişimize katkıda bulunmalıyız.

Tüm Yahyalılı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutlar, bu müstesna geceyi sıhhat, huzur ve kardeşlik içerisinde geçirmenizi temenni ederim. Dualarınızın kabul olmasını diler, birlik ve beraberlik içerisinde birçok kaç Kadir Geceleri geçirmeyi ümit ederim.” tabirlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bugün idrak edilecek olan Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama iletisi yayınladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir