Etiket: başvuru

Eğitim

Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı 24 Haziran’da Başlıyor

Bu yıl 10. sefer düzenlenen UniChallenge+ üniversitelilerin dijital pazarlama bağlantısı kesiminde iş bulmalarını kolaylaştırıyor

Kültür Sanat

Türkiye’den 10 kuruma, Birleşik Krallık’tan sanatçı ve kurumlarla yapacakları yaratıcı kültür ve sanat iş birlikleri için hibe dayanağı

British Council, Türkiye ve Birleşik Krallık’taki kültür-sanat kuruluşlarının yaratıcı iş birlikleri geliştirmelerine dayanak olmak ve yenilikçi ve sanatsal üretimleri teşvik etmek üzere ‘Yaratıcı İş birlikleri Hibe Programı’nın üçüncüsünü hayata geçiriyor.

Gündem

Hukuk ve Doğa Okulu İzmir’de Tekrar Başlıyor.

Tabiat Derneği, 2021 yılından bu yana fiyatsız olarak düzenlediği Hukuk ve Tabiat Okulu’nu bu sene 5-6-7 Haziran 2024 tarihlerinde Seferihisar Tabiat Okulu’nda gerçekleştiriyor. 

Teknoloji

TikTok’taki özgün, yaratıcı ve eğlenceli reklam kampanyaları ödüllendiriliyor

TikTok’un en sevilen etkinliklerinden ‘TikTok Reklam Ödülleri’ bu yıl birinci kere METAP bölgesinde düzenleniyor. Yaratıcı, yenilikçi ve eğlenceli bir bakış açısıyla hazırlanmış reklam kampanyalarının yarışacağı ‘TikTok Reklam Ödülleri’ için müracaatlar başladı.

Eğitim

LGS Başvuruları Uzatıldı

Öğrenciler, LGS başvurularını 18-29 Mart tarihlerinde “e-Okul” üzerinden isteğe bağlı gerçekleştirmişti, öğrenciler 2 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek. 

Eğitim

Evlenecek Gençlere 150 Bin TL Faizsiz Kredi Desteği !

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ‘Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi’ sürüyor. 

Eğitim

​Yükseköğretim Kurulundan 2024 YKS’ye “Ek Başvuru” Hakkı

YKS başvurularını kaçıran adaylara 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında ikinci geç başvuru hakkı tanındı

Gündem

Mudanya Belediyesi’nden Tirilye Zeytini İçin Coğrafik İşaret Başvurusu


Yüzyıllar boyunca mahallî halkın geçim kaynağının büyük bir kısmını oluşturan, tarihi geçmişi, kalitesi ve ünü ile ismini duyuran Tirilye zeytini için Mudanya Belediyesi tarafından Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan coğrafik işaret başvurusu kabul edildi.

Kültür Sanat

Engelli sanatkarlar için açık davet: Europe Beyond Access

Engelli ve işitme engelli sanatkarları, sahne sanatlarında destekleyen dünyanın en büyük projesi Europe Beyond Access, Avrupa’da yaşayan engelli sanatkarları ortak imal dayanağı için başvurmaya davet ediyor.

Ekonomi

Dr. Öğr. Üyesi Cem Dinar: Tüketicilerin Şikâyeti Üreticiyi Daha Güzelini Üretmeye Yöneltir

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Cem Dinar, tüketicilerin haklarının korunmasının lakin tüketicilerin kanunla belirlenen haklarını bilmesi ve aramasıyla mümkün olabileceğini belirterek tüketici şikâyetlerinin, üreticileri daha kaliteli bir üretime yönelteceğini söz etti.

Gündem

E-skuter işletmesi için müracaatlar alınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, e-skuter işletmesi yapacak firmalardan müracaatları almaya başlayacak

Eğitim

LGS Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav’ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Dünya

Almanya Oturum izni nasıl alınır

Almanya’da yaşamak için oturum izni nasıl alınır? Başvuru süreci, sık yapılan hatalar, gerekli belgeler ve oturum izninden sonra yapılacaklar hakkında bilgi edinin.

Genel

Nafaka Davası ve Nafaka Çeşitleri

Nafaka Davası ve Nafaka Çeşitleri