1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı 24 Haziran’da Başlıyor

Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı 24 Haziran’da Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

akbank unichallenge dijital ogrenci isleri egitim kampi 24 haziranda basliyor 0 4kqHlvhz
IAB tarafından Boğaziçi Üniversitesi’nin dayanağıyla birinci defa 2015 yılında düzenlenen ve son 7 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 10. sefer düzenleniyor. Eğitime üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler ile yeni mezunlar katılabilecek.

Bugüne kadar 520 mezun veren programı tamamlayan iştirakçiler, eğitim sonrası mesleklerine birinci adımlarını yeniden UniChallenge+ ile atıyor. İştirakçilerin yüzde 60’ından fazlası kampı takip eden 3 ay içinde staj yahut iş yoluyla dala giriş yapıyor. Dijital pazarlama bağlantısı dalındaki yetenek açığını gidermeye yönelik katkı sağlayan eğitim, bu yıl da yeni adayları iş dünyasıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

24 Haziran-5 Temmuz tarihleri ortasında Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek eğitimlerde iştirakçiler dijital dünyayı daha yakından tanıyacak; kesime tesir eden global gelişmeleri derinlemesine öğrenecek; mentörler liderliğinde ve Akbank tarafından belirlenecek husus ve bilgiler kapsamında, 5’er kişilik kümeler halinde projelerini geliştirecekler.

10. yıl reklam çalışmaları FCB Artgroup tarafından yürütülen, Evyap ve Ingage’in meslek sponsorları ortasında yer aldığı UniChallenge+’ın eğitmenleri her yıl olduğu üzere bu yıl da dalın tecrübeli isimlerinden oluşuyor. Daha evvel UniChallenge+’ı muvaffakiyetle tamamlayan geçmiş periyot mezunları da bu yıl birinci sefer küme mentörü olarak program iştirakçileri ile kesimdeki tecrübelerini paylaşacak.

Akbank’ın ana sponsorluğunu üstlendiği UniChallenge+’a Akbank Gençlik Akademisi de geleceğin yetkinlikleri ve yeni kuşak öğrenme kültürü odaklı takviye sunuyor. Geleceğin iş hayatını gençlerle birlikte tasarlamak üzere yapay zekadan girişimciliğe, toplumsal cinsiyet eşitliğinden sağlıklı yaşama geniş bir perspektifte programlar sunan Akbank Gençlik Akademisi’nden şimdiye dek 140 bini aşkın üniversite öğrencisi faydalandı. UniChallengerlar da bu eğitim kampıyla birlikte, Türkiye’nin en yenilikçi gençlik ağı Akbank Gençlik Akademisi’ne katılma fırsatı yakalıyor.

Son Müracaat Tarihi 31 Mayıs

Dijital pazarlama irtibatının ve reklamcılığın uçtan uca deneyimleneceği program için son müracaat tarihi 31 Mayıs. Programda geçen yıl olduğu üzere sarsıntı bölgesinden yapılan müracaatlar için özel bir kontenjan ayrılacak. İki haftalık eğitim sonunda Akbank tarafından verilecek bilgilerle hazırlanacak iştirakçi sunumları sonrasında birinci 3 küme ortasında yer alan iştirakçiler, IAB üyesi firmalarda staj imkanlarından yararlanacaklar.

Her yıl kontenjan, iştirak şartları ve eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık unsurları doğrultusunda IAB Eğitim Yürütme Kurulu tarafından titizlikle bedellendirilen müracaatlar 9 yılda 3000’i aştı. Programa 77 kent ve 170 üniversiteden müracaat yapıldı. Bugüne kadar programa katılma hakkı kazanan 520 öğrencinin 314’ü İstanbul dışından başvuran öğrencilerden oluştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı 24 Haziran’da Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir