Etiket: Kripto

Teknoloji

Kripto kurtarma dolandırıcılığı

Kripto para bir sefer çalındığında geri almak son derece sıkıntı. Blok zinciri tabanlı para üniteleri izlenebilse de kimileri kullanıcıların anonimliğini korumak için kurulmuştur, bu nedenle dolandırıcının maskesi düşürülemez.

Ekonomi

Bitcoin 60 bin doların altına geriledi

Kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı öncesinde Binance’in üst yöneticiliğinden (CEO) istifa eden Changpeng Zhao’nun 4 ay hapis cezasına çarptırılmasıyla 60 bin doların altına düştü.

Ekonomi

Kurumlar yükselişe geçip zincirlere göz dikerken VC finansmanı, alt yapı, oyun ve yapay zeka için yine canlanıyor

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, dijital varlıklara ait profesyonel içgörüler sunan sektör lideri araştırma enstitüsü Treehouse ile iştirak kurarak 2024 Kurumsal Bölüm Raporu’nu birlikte yayınladı. Rapor, klâsik finans (TradFi) ile mukayeseli olarak dünya genelinde kripto kullanımının mevcut durumuna ait kapsamlı bir tahlil sunuyor.

Ekonomi

Bybit, Solana Opsiyonları ile Yatırım Ufkunu Genişletiyor

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, ışık suratındaki platformuna Solana (SOL) opsiyonlarının eklendiğini duyurmaktan gurur duyuyor. Bybit şu anda kullanıcılarına Solana (SOL) opsiyonlarını sunan iki platformdan biri.

Kripto Para

Türk girişim, kripto alım-satımını yapay zekayla kolaylaştırıyor

Beş kişiden ikisinin kripto para yatırımcısı olduğu bilinen Türkiye’de, kripto portföy yönetimi, yatırımcılar için kritik konulardan birine dönüştü. API desteğiyle popüler borsalardaki varlıkları tek platformda yönetme olanağı sunan Türk fintek, yapay zeka ve sosyal yatırım odaklı özellikler de sunan mobil uygulamasını yayına aldı.

Borsa

Digitaliga Token: Futbol Dünyasını Kriptoya Taşıyan NFT Platformu

Digitaliga Token, futbol takımlarının NFT’lerini yaparak futbol dünyasını kriptoya taşıyan bir platformdur. Bu makalede, Digitaliga’nın işleyişi, gelecek planları ve nasıl para kazanabileceğiniz hakkında bilgi edinin.

Borsa

Fexobit Fexo Token Nasıl Alınır?

Fexobit ile Kripto Yatırımı Yapmanın Avantajları   Fexobit platformu, kripto yatırımı yapmak isteyenler için birçok avantaj...

Kripto Para

Binance Rakibi Borsadan Kritik Hamle: Türkiye Şubesini Açıyor!

Binance rakibi ve önde gelen kripto borsası, Türk kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış platformunu tanıttı.

Kripto Para

Güney Kore, ABD SEC Başkanı ile NFT ve Bitcoin’i Görüşecek!

Güney Kore Finansal Hizmetler Komisyonu Başkanı, ABD SEC Başkanı Gary Gensler ile NFT ve Bitcoin konusunda bir görüşme planlıyor.

Kripto Para

Coinbase Listeleme Yol Haritasına Ekledi: Altcoin Fiyatı Sıçradı!

Coinbase bir altcoin’i listeleme yol haritasına eklediğini açıkladı. Bu pozitif atmosferin de etkisiyle token fiyatı zıpladı.

Kripto Para

O 21 Altcoin İçin Yeni Hafta Hareketli Başlıyor: İşte Liste!

Altcoin piyasası, 2024’ün ilk çeyreğinin son haftasına girerken heyecan verici bir atmosfere büründü. İşte detaylar

Genel

Binance ve 10 Borsadan 13 Altcoin’e Listeleme Müjdesi!

!Bugün, önde gelen kripto para borsası Binance ve diğer borsaların listeleme duyuruları dikkat çekiyor. . İşte detaylar…