Coinbase Listeleme Yol Haritasına Ekledi: Altcoin Fiyatı Sıçradı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası son saatlerde hız kazandı. Lider kripto para Bitcoin güçlü bir hamle ile 53 bin doların üzerine çıktı. Lider altcoin Ethereum ise 3 bin doların üzerinde ilerlemeye devam ediyor. Coinbase bir altcoin’i listeleme yol haritasına eklediğini açıkladı. Bu pozitif atmosferin de etkisiyle token fiyatı zıpladı.

Coinbase, yol haritasına ekledi, altcoin fiyatı sıçradı

Coinbase, Akash Network‘ü (AKT) listeleme için yol haritasına dahil ettiğini duyurdu. Akash Network, kullanıcılara Nvidia H100s ve A100s modelleri de dahil olmak üzere GPU’ların yanı sıra yapay zeka ve veri bilimi modellerini eğitmek için yoğun hesaplama iş yüklerini işleyebilen tüketici sınıfı yongalar sağlayan dağıtılmış bir eşler arası bulut bilişim pazarıdır. Coinbase,

Piyasadaki pozitif havanın da yardımıyla Coinbase’in listeleme haberinin ardından altcoin fiyatı dikey bir çıkış yaptı. Böylece AKT gün içinde işlem gördüğü 3,95 dolar seviyelerinden 4,31 dolara sıçradı. Basın zamanında da token günlük bazda %3,24 artışla 4,24 dolardan işlem görüyordu.

coinbase listeleme yol haritasina ekledi altcoin fiyati sicradi 0AKT günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin 26 ayın zirvesine çıktı, 200 milyon dolarlık tasfiye oldu

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, lider kripto kripto para biriminin fiyatı ani bir yükselişe geçti. BTC, dakikalar içinde 2,5 binden fazla artarak 53.500 doların üzerine sıçradı. Böylece, 26 ayın zirvesine ulaştı. Bu arada, altcoin’ler de yeşile döndü. ETH 3.100 doların üzerine çıktı. Ayrıca, BNB Mayıs 2022’den bu yana ilk kez 400 dolara yaklaştı ve kısa süreliğine aştı.

coinbase listeleme yol haritasina ekledi altcoin fiyati sicradi 1 dN3DlU8KBTC. Kaynak: TradingView

BTC, varlığın birkaç denemeye rağmen hafta sonu boyunca 52.000 doların üstesinden gelemedi. Bu nedenle, Bitcoin 51.000 dolara geriledi. Dahası, bu seviyedeki konsolidasyon devam edecek gibi görünüyordu. Ancak durum böyle olmadı. Boğalar dakikalar önce piyasanın kontrolünü ele geçirdi. Böylece, BTC’nin yaklaşık üç bin dolar yükselmesine neden olan büyük bir yükseliş başlattı. Sonuç olarak, kripto para Aralık 2021’den bu yana ilk kez 53.750 dolara (Bitstamp’ta) sıçradı. O zamandan bu yana bir miktar zemin kaybetmesine rağmen BTC hala 53.000 doların üzerinde işlem görüyor. Ayrıca, piyasa değeri 1,050 trilyon dolara yükseldi.

Birçok altcoin de yeşile döndü. Bugün erken saatlerde 3.100 doları aşan Ethereum, günlük %3,5’lik bir artışın ardından şu anda 3.150 doların üzerinde işlem görüyor. Binance Coin de kısa bir süre için 400 doları aşarak yeni bir çok yılın zirvesine ulaştı. MATIC, NEAR, XMR ve INJ günlük ölçekte %5’ten fazla artış gösterdi. CoinGecko’ya göre, bu dalgalanma aşırı kaldıraçlı traderlar için acıya neden oldu. Çünkü tüm enkaz pozisyonlarının 24 saatlik değeri 172 milyon dolara çıktı. Doğal olarak, bunların çoğunluğu short pozisyonlardan geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Coinbase Listeleme Yol Haritasına Ekledi: Altcoin Fiyatı Sıçradı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir