Etiket: Teşekkür

Gündem

Lider Topaloğlu’ndan öğrencilere motivasyon yemeği

Eğitime yaptığı katkılarla birçok belediyeye örnek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Dayanak Eğitim Kursu’nda üniversiteye fiyatsız olarak hazırlanan öğrencilere motivasyon yemeği verdi.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarına devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahallelerine oyun parkı yapılmasını talep eden kırsal mahallelerde yaşayan çocukların isteklerinin süratle hayata geçirilmesini sağladı.

Gündem

Lider Altay Örnek Davranışıyla Toplumsal Medyada Büyük Beğeni Toplayan Liseli Gençle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, otogar kavşağında yer alan güzergah tabelasının düşmesine kayıtsız kalmayarak onu uzun uğraşlar sonucu düzeltirken trafik ışığında bekleyen bir vatandaş tarafından kayda alınarak toplumsal medyada paylaşılan 17 yaşındaki lise ikinci sınıf öğrencisi Yusuf Dağtaş ile bir ortaya geldi.

Gündem

Lider Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay’ın seçimden evvel yurttaşlardan gelen talep üzerine yine devreye alma kelamı verdiği 121 numaralı ESHOT çizgisi hizmet vermeye başladı. Süratli bir halde kent merkezine ulaşan Karşıyakalı yurttaşlar Lider Tugay’a kelamını tuttuğu için teşekkür etti. 

Gündem

Minik dostlarından Başkan’a; ”Teşekkürler Tahir amca”

Bi Dünya Cümbüşün merkezi Ormanya, 23 Nisan coşkusuyla dolup taştı

Ekonomi

Lider Türkmen Misyona Başladı

31 Mart Lokal Seçimleri’nde Kemalpaşa Belediye Başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını 15 Temmuz Kültür Merkezi’nde düzenlenen merasimle aldı.

Gündem

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin mazbatasını alarak yeni devirde başkanlık misyonuna başladı

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen merasimin akabinde Seferihisar Belediyesi’nde Yetişkin’e bir de doğum günü sürprizi yapıldı. Yetişkin, “İyi ki bu yolu sizlerle yürüdüm” diyerek teşekkür etti.

Gündem

Lider Altay ve Lider Kavuş Sahurda Hafızlık Öğrencileriyle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Seyrantepe Kur’an Kursu’nda hafızlık yapan öğrencilerle sahurda bir ortaya geldi. Kursun yapılmasına dayanak veren hayırseverlere teşekkür eden Lider Altay, “Bir özel okul yapılsa bu standartlarda yapılabilirdi.

Gündem

Lider Altay: “5 Yıl Daha Konya’ya Hizmet Edeceğiz. Tüm Hemşehrilerime Sevgi, Muhabbet ve Dayanakları İçin Teşekkür Ederim”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart Mahalli Yönetimler Genel Seçimlerinin akabinde yaptığı açıklamada tüm Konyalılara kendilerine gösterdikleri sevgi, muhabbet ve dayanak münasebetiyle teşekkür etti.

Gündem

Erzurumlular’dan Lider Söğüt’e takviye

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Körfez Belediye Lideri ve Lider Adayı Şener Söğüt, “Bugüne kadar bizlere güçlü bir dayanak verdiniz, yeniden vereceğinize eminim” dedi.

Gündem

Soyer: “Ben yola devam ediyorum”

İzmir Ekonomik Kalkınma Uyum Şurası (İEKKK), İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’in konut sahipliğinde 125’inci toplantısını yaptı.

Gündem

Mustafa Varank ve Lider Altay Akşehirlilerle İftarda Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, TBMM Sanayi, Ticaret, Güç, Olağan Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Kurulu Lideri ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir’de düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir ortaya geldi.

Gündem

Sivas Belediyesi tarafından kentteki okul idarecileri ve din görevlilerine yönelik Muhabbet Sofrası iftar programı düzenlendi

İftara; TBMM AK Parti Küme Lideri Abdullah Güler, Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Belediye Lideri Hilmi Alım, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve din vazifelileri katıldı.

Gündem

Lider Sandal’dan 24 muhtara teşekkür plaketi

Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal, vazife müddeti boyunca koordineyle çalışarak Bayraklı için birlikte hizmet verdiği muhtarları ziyaret etti,

Spor

Yat Yelken Kulübü’nden Lider Topaloğlu’na teşekkür plaketi

Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü Lideri Orhan Yeşilli, kulüp öğrencileri ile ağırladıkları Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’na, kulübe, spora ve eğitime yaptıkları katkılar nedeni ile teşekkür plaketi verdi.