1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca Antalya’nın farklı noktalarında verdiği iftar ikramları devam ediyor.

Antalya Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca Antalya’nın farklı noktalarında verdiği iftar ikramları devam ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

antalya antalya buyuksehir belediyesinin ramazan ayi boyunca antalyanin farkli noktalarinda verdigi iftar ikramlari devam BIXrMaJW

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca Antalya’nın farklı noktalarında verdiği iftar ikramları devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın kıymet kazandığı Ramazan ayında, Antalyalılarla olan dayanışmanın artması ismine her yıl klasik olarak düzenlediği iftar yemekleri devam ediyor. Ramazan ayının büyük bir kısmı geride kalırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın birçok farklı noktasında Taşınabilir Aşevi Tırıyla ve sabit olarak da Karaalioğlu Parkı’nda bulunan Atatürk Spor Salonu’nda iftar yemeği ikram ediyor. 

MAHALLELERDE YEMEK DAĞITIMI

“İftarda Mahallenizdeyiz” sloganıyla kent merkezindeki mahallelerde sıcak yemek dağıtımı yapan Taşınabilir Aşevi Tırı, son olarak Kepez ilçesine bağlı Yükseliş Mahallesi’ndeydi. Yükseliş Mahallesi’nde yapılan yemek dağıtımında yaklaşık 1500 bireye dört çeşit yemek dağıtımı yapıldı. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan yemek ikramında da her gün 1200 şahsa 4 çeşit yemek dağıtımı yapılıyor. İftar yemeği ikramları, Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca Antalya’nın farklı noktalarında verdiği iftar ikramları devam ediyor.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir