1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Avrupa’da kış bahçelerine Volkan Karagülle imzası 

Avrupa’da kış bahçelerine Volkan Karagülle imzası 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

avrupada kis bahcelerine volkan karagulle imzasi 0 FzNO3Xy7
Avrupa’nın en başarılı genç Türk iş insanlarından biri olan Volkan Karagülle, EG Veranda markasıyla muvaffakiyetten muvaffakiyete koşuyor. 

“Avrupa’nın Enleri” ödül merasiminde “Yılın genç ve başarılı girişimcisi” mükafatını alan Volkan Karagülle, kış bahçesi, teras ve veranda alanında hizmet veren markasıyla Avrupa’nın bir çok ülkesinde bayilikler vererek isminden kelam ettirmeye devam ediyor. 

Avrupa’da kış bahçesi dizaynına form veren bir markası olmasıyla gurur duyduğunu lisana getiren Volkan Karagülle insanların hayatlarına kalite katmanın memnunluğunu yaşadığını lisana getirdi. 

Volkan Karagülle ekonomik olarak da markalarını büyütmeye kararlı olduklarını lisana getirirken, “Bu yıl, idare heyetimizin aldığı kararlar doğrultusunda EG Veranda ve EG Aluminium’un küresel pazardaki hissesini artırmak için kararlı adımlar atıyoruz. Belçika ve Avusturya fuarlarında elde ettiğimiz yeni kazanımlarla birlikte, 2024 yılında en az 5 farklı ülkede 6 fuara katılma maksadımıza emin adımlarla ilerliyoruz. Birinci çeyrekte belirlediğimiz maksadımızı şimdiden muvaffakiyetle gerçekleştirdik ve yeni franchise modelimizi bu yıl tanıtma fırsatını yakaladık. Bu yeni franchise modeliyle küresel pazardaki hissemizi daha da genişleterek amaçlarımıza ulaşma kararlılığımızı sürdürüyoruz.” dedi

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avrupa’da kış bahçelerine Volkan Karagülle imzası 
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir