Denizkızı kemikleri, İzlanda’da arkeologlar tarafından keşfedildi ve asırlardır devam eden bir gizemi çözerek (VİDEO) sonuçlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fake mermaid skeleton 1

Denizkızları genellikle insanın üst vücudu ve balığın alt vücudu şeklinde tasvir edilen efsanevi su yaratıklarıdır. Birçok kültürde ve mitolojide yüzyıllardır yer almışlardır ve birçok insan gerçek hayatta var olup olamayacaklarını merak etmiştir.

1709794614942

Denizkızlarının varlığını destekleyecek somut bir kanıt olmamasına rağmen, bazı insanlar onların gerçek hayvanlar olan deniz inekleri veya yunus balıkları gibi hayvanlara dayandığını düşünüyorlar. Geçmişte denizciler ve kaşifler tarafından denizkızları olarak yanlış anlaşılmış olabilirler.

1b0dbfb00021612137f859bb58e00ec8İzlanda veya başka bir yerde denizkızı kemiklerinin hipotetik olarak keşfedilmesi durumunda, varlıklarını destekleyen kanıtların eksikliği göz önüne alındığında, böyle bir keşfin oldukça olası olmadığını belirtmek önemlidir.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/3lJ_2-h0ALQ?si=z6TNBGdX8svEa2vT” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen></iframe>

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizkızı kemikleri, İzlanda’da arkeologlar tarafından keşfedildi ve asırlardır devam eden bir gizemi çözerek (VİDEO) sonuçlandı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir