1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dilan Baransel Bağlantı Danışmanlığı müşteri portföyünü genişletiyor

Dilan Baransel Bağlantı Danışmanlığı müşteri portföyünü genişletiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

dilan baransel baglanti danismanligi musteri portfoyunu genisletiyor 0 sYGyTOQq
Ender hastalıklar ve karşılanmamış sıhhat gereksinimlerine dünya çapında tahliller sunan GEN, irtibat çalışmalarını yürütmek üzere Dilan Baransel İrtibat Danışmanlığı ile anlaştı.



Yerli ve küresel pek çok markanın kurumsal ve stratejik irtibat danışmanlığını üstlenen Dilan Baransel İrtibat Danışmanlığı, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. Az hastalıklar başta olmak üzere birçok branştaki yüksek talep gören ve rekabetçi eserleri ve küreselleşme yolundaki istikrarlı yükselişi ile kesimin değerli oyuncularından biri olan GEN, irtibat idaresini Dilan Baransel İrtibat Danışmanlığı’na emanet etti. Ajans, stratejik irtibat, medya alakaları, mevzu ve aktiflik idaresi, paydaş bağları ve kriz idaresi alanlarının idaresini gerçekleştirecek. 

Hayata geçirdiği projeleri ile Ipra, Felis, Kristal Elma, Prida ve İstanbul Marketing Awards üzere kesime kıymet katan 30’dan fazla mükafatın sahibi olan Dilan Baransel Bağlantı Danışmanlığı; JYSK Türkiye, Eyüp Sabri Tuncer, Viatris Türkiye, Canped, Humanis, Grohe, Bahçeşehir Üniversitesi, Recordati İlaç, Novo Nordisk Türkiye, Küresel Besin ve Abdi İbrahim üzere değerli markalara hizmet vermiştir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dilan Baransel Bağlantı Danışmanlığı müşteri portföyünü genişletiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir