1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Gezegenimizde Yaşamış En Büyük Hayvanların Gizemini Mevzu Alan ‘Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi’ 28 Mart Perşembe 22.00’de National Geographic Ekranlarında Başlıyor!

Gezegenimizde Yaşamış En Büyük Hayvanların Gizemini Mevzu Alan ‘Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi’ 28 Mart Perşembe 22.00’de National Geographic Ekranlarında Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gezegenimizde yasamis en buyuk hayvanlarin gizemini mevzu alan kayip hayvanlarin gizemli gecmisi 28 mart
“Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi”, gezegenimizde yaşamış en büyük hayvanların gizemlerini çözmek için gerçek vakitli paleontoloji araştırmalarına erişim ile öncü teknoloji ve CGI animasyonlarını bir ortaya getiriyor. 

Ölümcül T-Rex’lerden, dev yünlü mamutlara, vahim kılıç dişli kaplanlardan, antik deniz hayvanlarına kadar bir çok devasa hayvanın gezegeni fethetmek için nasıl evrimleştiklerini anlatan 6 kısımlık “Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi” 28 Mart Perşembe 22.00’de National Geographic’te başlıyor.

Bilimin, keşfin ve kıssa anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir müddettir dünyanın en sağlam markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden tezli yapımlarını D-Smart, Digiturk ve TOD, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gezegenimizde Yaşamış En Büyük Hayvanların Gizemini Mevzu Alan ‘Kayıp Hayvanların Gizemli Geçmişi’ 28 Mart Perşembe 22.00’de National Geographic Ekranlarında Başlıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir