1. Haberler
  2. Gündem
  3. Güneş Mahallesi’nde ikili merasim

Güneş Mahallesi’nde ikili merasim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gunes mahallesinde ikili merasim 0 73vtuIDH
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Güneş Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinde 211 hak sahibine daireleri 19 Mart Salı günü (YARIN) saat 17.30’da düzenlenecek merasimle teslim edilecek. Merasimde, Büyükşehir Belediyesi tarafından imali tamamlanan Güneş Mahallesi Camii de ibadete açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’in, planlı, kurallı ve kimlikli bir kent inşa etmek için Güneş Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi tamamlandı. Lider Böcek, atıl kalan, ihalesi 3 kere iştirak olmadığı için iptal edilen projeyi, vatandaşların mağduriyetini önlemek için seçim beyannamesinde olmamasına karşın hayata geçirdi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaat şirketi ANTEPE A.Ş. tarafından yürütülen projede 211 hak sahibi için 8 blokta 335 konut inşa edildi.

ANAHTARLAR MERASİMLE TESLİM EDİLİYOR

29 Mart 2022’de Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek ve hak sahiplerinin iştirakiyle temeli atılan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde keyifli sona ulaşıldı. Hak sahiplerine daire anahtarları 19 Mart Salı günü (yarın) saat 17.30’da kentsel dönüşüm alanında düzenlenecek merasimle teslim edilecek. 

GÜNEŞ CAMİ İBADETE AÇILIYOR

Törende, Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen Güneş Mahallesi Camii’nin de açılışı gerçekleştirilecek. Toplam kapasitesi 825 kişi olarak planlanan Güneş Mahallesi Cami’nin projesinde 940 metrekarelik yeşil alan, 615 metrekarelik sert yer, şadırvan ve iki minare bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güneş Mahallesi’nde ikili merasim
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir