1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kiraz Belediyesi Kilitparke taş üretim ekipmanları alım ihalesi

Kiraz Belediyesi Kilitparke taş üretim ekipmanları alım ihalesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kiraz belediyesi kilitparke tas uretim ekipmanlari alim ihalesi 0 Q2MZEiqE
Kiraz Belediyesi, 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek ihale ile Hidrolik Parke Taşı İmalat Makinesi ve Ekipmanları satın alarak kendi kilit parke taşını üretmeye başlayacak.

Bu sayede, ilçede büyük bir muhtaçlık olan kilit parke taşı döşeme çalışmaları daha süratli ve daha ekonomik bir halde tamamlanabilecek.

56 Mahalleye Kilit Parke Taşı Döşenecek

Kiraz’da büyük kısmı köy statüsündeyken mahalleye dönüştürülen 52 mahallenin yollarına kilit parke taşı döşenmesi için çalışma başlatıldı. Başta engelli, yaşlı ve hastaların meskenlerinin bulunduğu cadde ve sokaklar olmak üzere Haziran ayına kadar tüm mahallelerin yollarının kilit parke taşı ile döşenmesi hedefleniyor.

Kendi Taş Ocağı Kurulacak

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, ilçedeki yolların büyük ölçüde güzelleştirileceğini belirterek, “Köy statüsünden mahalleye dönüştürülen yerleşim alanlarında toplam 90 kilometrelik ham toprak yol var. Buralardaki uzak ve dağlık yerdeki mahallelere hizmet götürmekte dert çekiyorduk. Vatandaşında yol konusunda önemli sorunları vardı. 10 yılda yaklaşık iki milyon metrekare kilit parke taşı döşedik, örnek verecek olursak Kiraz’dan Ankara’ya yol olacak formda yol hizmeti gerçekleştirdik. Kendi taş ocağımızı kuruyoruz. Artık vatandaşlarımızın ayağı çamura değmeyecek inşallah.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kiraz Belediyesi Kilitparke taş üretim ekipmanları alım ihalesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir