1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider Çiftçi, yeni projenin ayrıntılarını açıkladı; “Teras Kafe Toplumsal Tesis ve Kütüphane yapacağız”

Lider Çiftçi, yeni projenin ayrıntılarını açıkladı; “Teras Kafe Toplumsal Tesis ve Kütüphane yapacağız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider ciftci yeni projenin ayrintilarini acikladi teras kafe toplumsal tesis ve kutuphane yapacagiz 0 nNAzj7P7
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Lider Adayı ve Çayırova Belediye Lideri Bünyamin Çiftçi, dün gerçekleşen mesken ziyaretinde Emek Mahallesi sakinleriyle bir ortaya geldi. Çiftçi, burada Emek Mahallesi’ne yapılması planlanan Teras Kafe Toplumsal Tesis ve Kütüphane projesini kendisini dinleyenlere anlattı. Emek Mahallesi sakinleri projeye tam not verdi.

MİLLETVEKİLİ CEMİL YAMAN İLE ZİYARET ETTİ

31 Mart Lokal Seçimleri’ne 10 gün kala saha çalışmalarına aralıksız bir formda devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Lider Adayı Bünyamin Çiftçi, Çayırovalıların hanelerine konuk olmaya devam ediyor. Lider Çiftçi, son olarak Emek Mahallesi’ndeki Çayırovalı hemşehrileriyle bir ortaya geldi ve Emek Mahallesi’ne yapılması planlanan projelerinden kelam etti. Lider Çiftçi’ye ziyaretlerinde AK Parti Genel Merkez Lokal İdarelerden Sorumlu Lider Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Lideri Erhan Sarıdede ve Evvelki Devir AK Parti Çayırova İlçe Lideri Ekrem Karahan eşlik etti. Kendilerini konuk eden hemşehrilerine teşekkür eden Lider Çiftçi, Emek Mahallesi’ne yapılması planlanan Teras Kafe Toplumsal Tesis ve Kütüphane projesini anlattı.

“İLÇEMİZE KIYMET KATACAK”

Başkan Çiftçi, proje hakkında şunları lisana getirdi; “Hemşehrilerimizin huzur ve memnunluğunu sağlamak için yeni toplumsal hayat alanları kazandıracağız. Marmara Denizi ve Adalar görünümlü lokasyonda projemizi hayata geçireceğiz. Geçtiğimiz yıl çalışmalarımızı tamamladık. Tesisimiz açık ve kapalı yeme içme yerleri ve kütüphanesiyle ilçemize kıymet katacak.” Çiftçi’nin projesine kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerinden tam not gelirken, Çiftçi’nin beyannamesi hakkında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman, hükümet ve büyükşehir olarak Bünyamin Çiftçi’nin beyannamesinin arkasındayız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Çiftçi, yeni projenin ayrıntılarını açıkladı; “Teras Kafe Toplumsal Tesis ve Kütüphane yapacağız”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir