1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider Kırgöz, Çandarlı’da Düğün Salonu açılışı gerçekleştirdi

Lider Kırgöz, Çandarlı’da Düğün Salonu açılışı gerçekleştirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider kirgoz candarlida dugun salonu acilisi gerceklestirdi 0 PLuAjSXJ
20 Ekim 2023 tarihinde temeli atılıp imali tamamlanan Dikili Belediyesi Çandarlı Düğün Salonu’nun açılışı Dikili Belediye Lideri ve yeni devir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Lider Adayı Adil Kırgöz tarafından gerçekleştirildi.

Çandarlı Mahallesi Ferhat Uysal Caddesi Sanayi Sitesi yanında konumlanan 5.184 metrekare alanda 2.000 bireye yakın kapasiteye sahip Dikili Belediyesi Çandarlı Düğün Salonu’nun açılış programına belediye meclis üyeleri, meslek odası liderleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal belediyecilik alanında değerli bir projeye imza atarak Çandarlı’da değerli bir eksiği daha gidermenin memnunluğunu ve gururunu yaşayan Lider Kırgöz açılış konuşmasında şu sözlerde bulundu “Bugün hakikaten çok memnunum. Çok özel bir yerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Zira burası memnunluk günlerine tanıklık edecek. Buradan hemşehrilerimiz eğlenerek, evlenerek, çocuklarının mürüvvetlerini görerek çıkacaklar. 31 Mart 2019 tarihinde vazifeye geldiğimizde ilçemizin kıymetli eksiklerini tespit etmiştik. Hemşehrilerimizin de taleplerini dikkate alarak Düğün Salonumuzu Çandarlı’mıza kazandırdık. Düğün Salonumuzu cüzi ölçüde hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Üretim kademesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Dikili Belediyesi Çandarlı Düğün Salonu’muzun Çandarlı’mıza iyi olmasını diliyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Kırgöz, Çandarlı’da Düğün Salonu açılışı gerçekleştirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir