1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mesut Çetinkaya iftardan sahura alanda

Mesut Çetinkaya iftardan sahura alanda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mesut cetinkaya iftardan sahura alanda 0
MUSTAFA YILDIZ’IN KONUĞU OLDU

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Lider Adayı Mesut Çetinkaya, seçime sayılı günler kala temposunu yeterlice artırdı. Gece gündüz demeden alanda vatandaşlarla buluşan Çetinkaya, iftar programından sahur programına koşuyor. Belediye Lider Adayı Mesut Çetinkaya, evvelki akşam Ereğli Yıldız Çay Bahçesi sahibi Mustafa Yıldız’ın düzenlediği iftar programına katıldı.

HERKESLE TEK TEK SELAMLAŞTI

Yıldız Çay Bahçesi’ndeki iftarda davetlilerle tek tek selamlaşan Mesut Çetinkaya, fikir alışverişinde bulundu. Programa konut sahipliği yapan Mustafa Yıldız, iftar programına katılan Mesut Çetinkaya ve grubuna teşekkür etti. Mesut Çetinkaya ise, “Sofrasını bizlerle paylaşan Mustafa Yıldız ağabeyime takviyeleri için teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

SAHURDA DA VATANDAŞLA BİRLİKTE

Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Lider Adayı Mesut Çetinkaya, iftar programlarının yanı sıra sahurda da vatandaşlarla birlikte oluyor. Karamürsel’in tanınmış esnaflarından, MHP Karamürsel Eski İlçe Lideri, Medcezir Kafe sahibi Çetin  Öksüz tarafından organize edilen sahur programına da katılan Çetinkaya, “Göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve dayanaktan ötürü teşekkür ederim. Bu sofrada rahmet, muhabbet ve samimiyet var. Rabbim sofralarımızdan rahmeti, gönüllerimizden muhabbeti eksik etmesin” tabirlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mesut Çetinkaya iftardan sahura alanda
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir