1. Haberler
  2. Gündem
  3. Nevşehir Belediyesi’nden “Dolandırıcılık” Uyarısı

Nevşehir Belediyesi’nden “Dolandırıcılık” Uyarısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

nevsehir belediyesinden dolandiricilik uyarisi 0 v6gIim9i
Vatandaşların, Nevşehir Belediyesi yöneticileri ve çalışanlarının ismini kullanarak kendilerinden para talebinde bulunan kişi ya da şahıslara karşı dikkatli olmaları ihtarında bulunuldu.

Nevşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, arka niyetli birtakım şahısların vakit zaman Nevşehir Belediye Lideri, Belediye Lider Yardımcıları ve Nevşehir Belediyesi işçilerinin ismini kullanarak, iletiyle, telefonla, toplumsal medya yolu ve çeşitli usullerle iş insanlarından dolandırıcılık hedefiyle para talebinde bulunduklarının tespit edildiği belirtildi.

Vatandaşların bu mevzuda dikkatli olmalarının istendiği açıklamada, belediye yöneticilerinin ve çalışanlarının hiçbir formda ve hiçbir kimseden para talebinde bulunmalarının kelam konusu olamayacağı belirtilerek, bu cins taleplerde bulunan şahısların tek hedefinin dolandırıcılık olduğunun altı çizildi.

Açıklamada, arka niyetli şahıslardan gelecek taleplerin ve tekliflerin vatandaşlarca dikkate alınmaması, bu durumla karşılaşan vatandaşların dolandırıcılara prestij etmemesi ve hiçbir formda bu kişi yahut şahıslara ödeme yapmadan bir an evvel güvenlik güçlerine ihbarda bulunmaları gerektiği vurgulandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevşehir Belediyesi’nden “Dolandırıcılık” Uyarısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir