1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Sevilen Üretim Cennetin Ötesinde, İkinci Dönemiyle Geri Dönüyor

Sevilen Üretim Cennetin Ötesinde, İkinci Dönemiyle Geri Dönüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sevilen uretim cennetin otesinde ikinci donemiyle geri donuyor 0 ZMwCiDrO

Yürek ısıtan ilgileri, bitmek bilmeyen kabahat olayları ve sempatik sakinleriyle BBC First üretimi Cennetin Ötesinde, ikinci dönemiyle 22 Nisan Pazartesi günü saat 21.00’de başlıyor.

İlk dönemiyle bilhassa Birleşik Krallık’ta büyük ses getiren BBC First üretimi “Cennetin Ötesinde”, yesyeni ikinci dönemi ve Shipton Abbott’un çok sevilen sakinleriyle ekranlara geri dönüyor. Kentin geriliminden uzakta, Devonshire kıyısındaki şahane hoşluktaki kasaba olan Shipton Abbott, her kısım şaşırtan yeni bir cürümle Dedektif Humphrey Goodman ve takımına macera sunmaya devam ediyor. Ekip, buharlı trende gerçekleşen bir mevt ve bir öğretmenin kaybolması üzere çeşitli aksiyon dolu olaylarla ilgileniyor. Bir de üstüne Polis Merkezi’nin lokal istasyon binasını kapatma tehdidi de varken hadiseleri çözümlemek daha kritik bir ehemmiyet taşıyor.

Vakaların durmak bilmediği Shipton Abbott’ta yürek ısıtan ilgi kıssaları de devam ediyor. Çekişmeli romantik hayatlarında kendilerine yeni bir sayfa açmak isteyen Humphrey ve Martha çifti, aile kurma seyahatinde evlat edinme fikrini düşünürken Martha’nın annesi Anne, kendini flört dünyasına atıyor. Esther’ın kızı Zoe’nin düzgün niyetli bir jesti uzun müddettir saklanan bir sırrı ortaya çıkarmakla tehdit ediyor.

Sevilen imal “Cennetin Ötesinde” (Beyond Paradise), 22 Nisan Pazartesi günü saat 21.00’de BBC First ekranlarına geliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sevilen Üretim Cennetin Ötesinde, İkinci Dönemiyle Geri Dönüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir