1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. VakıfBank, bayramın “en”lerini seçiyor

VakıfBank, bayramın “en”lerini seçiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

vakifbank bayramin enlerini seciyor 0 ErpVzZMJ

70 yıldır emanetçisi olduğu bedelleri koruyarak ülkenin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sunan VakıfBank, tüm Türkiye’nin bayramını eğlenceli bir sinemayla kutluyor.

Bayramın enleri değişse de paylaşılan hoş anların bizdeki yansımasının daima tıpkı kaldığına vurgu yapılan sinemada, sevdiklerimizle olan bağlarımızı güçlendiren bayramların ne derece değerli olduğunun altı çiziliyor.

VakıfBank’ın bayramı kutladığı yeni reklam sineması yayına girdi. Üç küçük çocuğun bayram ziyaretlerinin olmazsa olmazlarını puanladığı eğlenceli sinema, dinamik bir tempoda ilerlerken izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

Nostaljik ayrıntılara sahip sıcak bir aile ortamında geçen sinemanın başrolünde yer alan çocuk oyuncular, sinemanın ruhuna uygun olacak formda titizlikle belirlendi ve ortaya izlemesi eğlenceli bir sinema çıktı.

VakıfBank’ın reklam yüzü Tolga Sarıtaş’ın da yer aldığı reklam sineması, “bayramın enleri değişse de en büyük mutluluğunun daima birebir kaldığı; zira onda sevdiklerimizle paylaşılan hoş anların yer aldığı” bildirisiyle bize bayramların kıymetini hatırlatıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VakıfBank, bayramın “en”lerini seçiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir