Etiket: Hattı

Gündem

İZSU’da altyapı yatırımları sürat kesmiyor “Buca’da su baskınları bitecek”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay’ın seçim vaatleri ortasında öne çıkan yağmur suyu ayrıştırma çizgilerinin geliştirilmesine yönelik projeler tüm süratiyle devam ediyor.

Gündem

4. Basamak Raylı Sistem ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri ortasında yer alan ve Antalya’yı birinci kere metro ile tanıştıracak olan 4. Basamak Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Sınırı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Gündem

Bodrum’da DSİ Çizgisi Patladı Büyükşehir Takımları Çalışma Başlattı

Bodrum’un Torba Kavşağında akşam saat 19.55 DSİ’ye ilişkin içme suyu çizgisinde patlama meydana geldi.

Gündem

Lider Altay: “Şehrimize Güzel, Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Konya Raylı Sistem Projeleri kapsamında yer alan Konya Şehir Hastanesi – Stadyum 2. Etap Tramvay Sınırı üretiminin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na evresinin Resmi Gazete’de yayımladığını duyurdu.

Gündem

İSU, 2023 Yılında Karamürsel’de 60,2 Milyon Liralık Altyapı Yatırımı Gerçekleştirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli genelinde 12 ilçeyi de güçlü bir altyapıya kavuşturacak yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda 2023 yılı içerisinde Karamürsel ilçesine 60,2 milyon lira harcama yaparak toplamda 33 bin 534 metre yeni altyapı sınırı, depo ve terfi merkezi çalışmaları gerçekleştirdi.

Gündem

Sınır 41K vatandaştan tam not aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete aldığı 41K numaralı çizgi, vatandaşların hayatını kolaylaştırırken, vakitten da tasarruf ettiriyor

Gündem

Büyükakın; 2025 yılında tramvayımız Alikahya’ya ulaşacak

Alikahya Stadyum Tramvay Sınırı projesini yerinde inceleyen Lider Büyükakın, “2025 Temmuz ayında projemiz tamamlanacak” tabirini kullandı

Gündem

İsu, Kandıra ve İzmit’te Ziraî Sulama İçin Yeni Sulama Suyu Çizgileri Yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, vatandaşların hayvansal ve ziraî faaliyetlerde bulunmalarını desteklemek gayesiyle İzmit ve Kandıra ilçesinde ziraî sulama altyapı çalışmalarında 1. etap çalışmalarını tamamladı. Toramanlar Göleti’nden sağlanacak ziraî sulama suyu için 2024 yılı içerisinde 2. etap çalışmaları gerçekleştirilecek.

Dünya

Akdağmadeni İstasyonu 135 bin yolcuya hizmet verecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın doğu batı hızlı tren hatlarının ana omurgası olduğunu belirterek, hat üzerindeki YHT İstasyonlarını hizmete açtıklarını açıkladı. Açılışı yapılan Akdağmadeni YHT İstasyonu 135 bin yolcuya hizmet verecek.

Gündem

İnegöl Ulaşımına Alternatif Tahliller

İnegöl Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı Lider Adayı Alper Taban, yeni periyotta ulaşıma dair atılacak adımları paylaştı. Ulaşımda yeni modelleme ile tahliller üretmeye devam edeceklerini kaydeden Taban’ın Alanyurt Esentepe’den Fatih Mescidine kadar oluşturulacak elektrikli otobüs ya da trambüs çizgisi oluşturulması ve İnegöl’ü çevreleyen yeni bir ring çizgisi projeleri dikkat çekti.

Gündem

Çizgi 41K’yı Lider Büyükakın tanıttı

Büyükşehir’in ulaşım ağındaki yeni sınırı 41K, Lider Büyükakın’ın katıldığı merasimle seferlerine başladı. Çizgi, Körfez’den Kartepe’ye 4 ilçe ortasında kesintisiz ulaşımı sağlayacak

Gündem

Bakan Uraloğlu, Konya’ya Kazandırılacak Yeni Raylı Sistem Hatlarının Müjdesini Verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Konya Raylı Sistem Projeleri Tanıtımı ve Sedirler Köprülü Kavşağı’nın açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.