Etiket: İzmir

Gündem

17. Kolordu Şehitleri’nin anısı yaşatılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs 1919 günü, başta Albay Süleyman Fethi Bey ve Tabip Yarbay Şükrü Bey olmak üzere, işgale karşı koyarken şehit olan 17. Kolordu askerleri ile tüm sivillerin anısına Kolordu Şehitleri Kitabesi yaptırdı.

Gündem

Lider Tugay’ı duygulandıran sürpriz

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, ortaokul ve liseyi okuduğu İnönü Anadolu Lisesi’ndeki Meslek Günleri programına katıldı.

Gündem

Direnişin simgesi Hasan Tahsin unutulmadı

İzmir’in işgaline karşı birinci kurşunu atan gazeteci Hasan Tahsin, şehit edilişinin 105’inci yılında meslektaşları tarafından merasimle anıldı.

Sağlık

EÜ’de eczacılık eğitiminin 185. yıl dönümü kutlandı

Eczacılık mesleği akademik eğitiminin 185’inci yılı münasebetiyle Ege Üniversitesi (EÜ) Eczacılık Fakültesinde “Eczacılık Günü” programı düzenlendi.

Gündem

Lider Tugay, İzmir tarımının yol haritasını açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yapılan canlı yayında İzmir tarımının yol haritasını anlattı.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay: “Gençlere takviyemizi artırarak sürdüreceğiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Milliyet Gazetesi öncülüğünde ve muharrir Abbas Güçlü moderatörlüğünde düzenlenen “Mesleki Eğitim Zirvesi”ne katıldı.

Gündem

Lider Tugay’dan ortak siyasi akıl vurgusu

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, siyasi partiler turunda DEM Parti İzmir Eş Liderleri Mehmet Kuruş, Zehra Vezan Karabulut ve vilayet idaresini ziyaret etti.

Gündem

Lider Tugay’dan MHP’ye ziyaret “İzmir’i tüm siyasi partilerle yönetmek istiyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, MHP İzmir Vilayet Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kenti İzmirlileri temsilen tüm siyasi partilerle birlikte yönetmek istediklerini belirten Lider Tugay, “Tüm İzmir’e eşit belediye hizmeti verme konusunda kararlıyız” dedi.

Gündem

Lider Tugay’dan UYGUN Parti’ye ziyaret “5 yıl daima birlikte çalışacağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, siyasi partiler turunda İYİ Parti İzmir Vilayet Lideri İdeal Doğan ve vilayet idaresini de ziyaret etti.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay AK Parti Vilayet Başkanlığı ziyaretinde iş birliği bildirisi verdi “İzmir daha hoş günler görecek”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, AK Parti İzmir Vilayet Başkanlığı’nı ziyaret etti ve seçim sürecinde etik hudutlar gözetildiğini belirterek teşekkür etti.

Gündem

CHP Ege Bölgesi Vilayet Liderlerinden Başkan Tugay’a tebrik ziyareti Lider Tugay: “Bizler Cumhuriyet’i kuran partinin mirasçılarıyız”

CHP Ege Bölgesi Vilayet Liderleri İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay’ı ziyaret etti. Ege’nin bütün vilayetlerinde CHP’li belediye liderlerinin yer almasından ötürü vilayet liderlerini tebrik eden Lider Tugay “Bu başarıyı adeta taçlandırır üzere bir ortada olmak çok hoş.

Sağlık

Acil Tıp Group 9. Yaşını Kutladı

7/24 Acil Sağlık Hizmetleri, Uluslararası Evde Bakım, Sağlık Turizmi, Poliklinik Hizmetleri ve  Revir Hizmetleri sunan Acil Tıp Group, 9. Yıl Dönümünü İzmir’de Kutladı.

Kültür Sanat

Manisiz İzmir için buluştular

Manisiz ve erişilebilir bir kent gayesiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında birçok farkındalık aktifliğine mesken sahipliği yapıyor.

Gündem

Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu’ndan turistlere İzmir daveti

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu Alexandros Konstas’ı ağırladı. Ziyarette, iki ülke ortasındaki bağlantıların geliştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay 83. Dünya SKAL Kongresi’nin tanıtım toplantısında konuştu İzmir turizmde sıçrama yaşaması gereken bir periyotta

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Ekim ayında kentte düzenlenecek 83. Dünya SKAL Kongresi’nin tanıtım toplantısında konuştu. Lider Tugay, “Hepimiz İzmir’in hak ettiği yerde olmasını istiyoruz.

Spor

“Maraton İzmir Ulusal Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir Avek 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belirli oldu. Müsabakanın birincilik mükafatı Murat Altıncan’ın oldu.

Gündem

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Pak gücün başşehri İzmir’de WENERGY EXPO-Temiz Güç Teknolojileri Fuarı, ikinci kere kapılarını açtı.

Gündem

İzmir ve Bremen ortasındaki bağlantılar güçlenecek

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, İzmir’in kardeş kenti Bremen ile ekonomik münasebetleri güçlendirmede değerli rol oynayan Bremeninvest’in Türkiye İlgileri Koordinatörü Malte Weyhausen’i ağırladı.

Gündem

Manisiz İzmir için buluşuyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi, manisiz ve eşit bir hayat için Engelliler Haftası’nda farkındalık aktiflikleri düzenliyor. 10-24 Mayıs tarihlerinde kentin çeşitli noktalarına yayılacak etkinlikler kapsamında sahne performansları, atölyeler, stantlar, sokak farkındalık aktiflikleri, spor aktiviteleri ve paneller düzenlenecek.

Gündem

zmir’in 8 bayan belediye lideri Medyascope Haber Müdürü Göksel Göksu’nun sorularını yanıtladı

İzmir nüfusunun yüzde 40’ını yöneten kadınlar belediye başkanı seçilme süreçlerini ve gelecek projelerini anlattı.

Kültür Sanat

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yangınla çaba bu sempozyumda ele alınacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve meslek odaları iş birliği ile bu yıl 3-4 Ekim tarihlerinde 5.’si düzenlenecek Milletlerarası İştirakli Yangın Sempozyumu ve Standı için hazırlıklar başladı.

Gündem

Konak Belediye Meclisi mayıs ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi

Konak Belediye Meclisi’nin mayıs ayı ikinci toplantısında 2023 Mali Yılı Yönetim ve Kesin Hesap Cetvellerinin tetkik edilmesine ait Plan ve Bütçe Kurulu raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündem

Lider Tugay’dan 93. İEF için İtalya’ya partner ülke teklifi

İtalya’nın İzmir Konsolosu Daniele Bianchi’yi konuk eden İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, bu yıl 30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde 93’üncü kere düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı’na İtalya’yı “partner ülke” olarak davet etti. Tugay, “İtalya kentleri ile İzmir ortasında sıkı bir iş birliği olsun istiyorum” dedi.

Gündem

Lider Tugay Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi’ni ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyeti ağırladı. Lider Cemil Tugay, tarım, inançlı besin, etraf projeleri ve sıhhat turizmi bahislerinde karşılıklı iş birlikleri geliştirebileceklerini söyledi.