Etiket: Spor

Gündem

Çiğli Belediyesi 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Çiğli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü konser, kortej, araç çeşidi, futbol turnuvası, seminer ve bisiklet tipinden oluşan dolu dolu bir programla kutlayacak.

Kültür Sanat

Bayraklı’da 19 Mayıs aktiflikleri başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yılı Bayraklı’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kültür Sanat

İstanbul 6. Big Boyz Şenlik Kalamış Marina’da başlıyor

Türkiye’nin birinci ve tek hobi – aktivite şenliği Big Boyz Şenlik 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Kalamış Marina’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Spor

Gemlik Belediyespor Şampiyon Oldu

Bursaspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa Cup Veteran Futbol’ turnuvasında Gemlik Belediyespor Veteran kadrosu şampiyon oldu.

Kültür Sanat

Osmangazi’de 3 gün sürecek 19 Mayıs Coşkusu Haluk Levent ve Emre Kaya ile Kutlanacak

Osmangazi Belediyesi, tüm Bursalıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dolu dolu kutlaması ismine 17-19 Mayıs tarihleri ortasında 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni ismi altında bir dizi aktiflik programı hazırladı.

Spor

17. Yarımada Spor Oyunları’nda mükafatlar sahiplerini buldu

Çeşme’nin konut sahipliğindeki 17. Yarımada Spor Oyunları sona erdi. Yarımada Spor Oyunları’na, 9 ilçeden, 15 branşta, yaklaşık iki bin 50 atlet katıldı. Dereceye giren yarışmacılara mükafatları verildi.

Gündem

Anneler çocuklarıyla birlikte buz pistinde

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin memleketler arası tertiplere konut sahipliği yapan Bornova Âşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Olimpik Buz Sporları Salonu bu kere Anneler Günü sebebiyle kapılarını açtı. Hem sportmenler hem de kurslara katılan çocuklar anneleriyle birlikte kayma heyecanı yaşadı.

Spor

Kemer’de 10. Merrell Run To Sky Yarışları gerçekleştirildi

Bu yıl 10’ncusu düzenlenen Merrell Run To Sky Yarışları, düzenlenen ödül merasimi ile sona erdi. Yarışlarda dereceye giren atletlere mükafatları verildi.

Spor

Efes Selçuklu Atletler Çeşme’de Yapılan Yarımada Spor Oyunlarına Katıldı

Efes Selçuklu atletler 17.Çeşme Yarımada Spor Oyunlarına katıldı. Efes Selçuk Belediyesi’nin takviyesi ile Yarımada Spor Oyunlarına katılan 197 Efes Selçuklu sportmen, 18 antrenör ile müsabakalara heyecan kattı.

Spor

Pirelli’nin Ferrari Classic için sunduğu kataloğa eklenen yeni lastik iki büyük İtalyan markası ortasındaki yetmiş yılı aşkın ilgiyi güçlendiriyor

Pirelli ve Ferrari yetmiş yılı aşan bağlarını sürdürürken bu vakitsiz klasikleri inançlı ve verimli bir formda yollarda tutmayı amaçlıyor.

Spor

Merrell Run To Sky Yarışları başlıyor

Bu yıl 10’ncusu düzenlenecek olan Merrell Run To Sky Yarışları öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Gündem

Lider Büyükakın: Amatör spor kulüplerimize dayanak olmak için buradayız

Lider Büyükakın, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve idaresini makamında kabul etti.

Spor

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Spor İstanbul, Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratmak için büyük bir spor aktifliği düzenleyecek

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası çerçevesinde İBB Pendik Çamlık Spor Tesisi’nde engelli ve engelli olmayan tüm atletlerin kaynaşması ve birlikte eğlenmesi emeliyle oyunlar ve yarışlar organize edilecek.

Teknoloji

Mac + İle Her Yerde Spor Artık Mümkün

Türkiye’nin başkan spor ve yeterli hayat markası MAC, Türkiye’de ve dünyada gibisi olmayan uygulaması MAC+ ile meskende, açık havada, kulüpte, istenilen her yerde spor yapma ayrıcalığı sunuyor.

Spor

2 Milyon Çocuk Decathlon’la Koşacak

Küresel spor markası Decathlon’un isim sponsorluğunda, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) iş birliği ile hayata geçirilen “Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı” atletizm yarışları başladı. Yarışlara Türkiye genelinde 10-14 yaş aralığında 2 milyon çocuğun katılması hedefleniyor.

Spor

Burhaniye’de Özgürlük Parkı ve 8 Eylül Stadyumu’nda 14 Mayıs’tan itibaren alanında uzman eğitmenlerle sabah sporu başlıyor

Her yaşta sporu teşvik etmek ve fizikî aktiviteleri yaygınlaştırmak gayesiyle Burhaniye Belediyesi’nin başlattığı sabah sporu buluşmalarına her yaz olduğu üzere bu yıl da yüksek talebin olması bekleniyor.

Spor

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Konut Sahipliği Yapacak

Aliağa Belediyesi’nin bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı aktiflikleri kapsamında düzenleyeceği ‘KYME Satranç Turnuvası’ 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Spor

Türkiye Bisiklet Federasyonu 70.Gillette Milliyet Yılın Atleti Ödülleri’nde “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne” layık görüldü

Spor tutkunlarının heyecanla oylama yaptığı 70. Gillette Milliyet Yılın Atleti Mükafatları, 8 Mayıs Çarşamba günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

Spor

Narlıdere Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı aktiflikleri kapsamında futbol turnuvası düzenleyecek

Narlıdere Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı aktiflikleri kapsamında ‘19 Mayıs Futbol Turnuvası’ düzenliyor. 14–19 Mayıs tarihleri ortasında gerçekleştirilecek turnuvaya müracaatlar 13 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Sağlık

Parkinson Hastaları antrenmanlarını ASFİM’de yapıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM), Parkinson Hastalarına yönelik egzersiz kursu veriyor. İstikrar, duruş, refleks ve kas kuvvetini arttırmaya yönelik, toplu ve lastikli olmak üzere birçok farklı spor hareketi yapan Parkinson hastalarının ömür kalitesi artıyor.

Spor

Sivas Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Güreş Festivali” başladı

Klâsik olarak yapılması planlanan aktifliğe Sivas Atlet Eğitim Merkezi, Demirspor, Spor Lisesi ve Polonya’dan yerli ve yabancı 50 atlet iştirak sağladı.

Kültür Sanat

17. Yarımada Spor Oyunları Çeşme’de başladı

Çeşme’nin konut sahipliğindeki 17. Yarımada Spor Oyunları, 6 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı.

Spor

Konya Büyükşehir Belediyespor Türkiye Basketbol Ligi’ne Yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Konya’yı temsil eden Büyükşehir Belediyespor, play-off yarı finalinde karşılaştığı Nazilli Belediyespor’a 3 maçlık seride 2-1 üstünlük kurarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Spor

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atleti Belkıs Durmuş, Spor Tırmanış Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler E Kombin ( B-L ) Türkiye Şampiyonası, hafta sonu Nevşehir’de gerçekleştirildi.