Narlıdere Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı aktiflikleri kapsamında futbol turnuvası düzenleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

narlidere belediyesi 19 mayis ataturku anma genclik ve spor bayrami aktiflikleri kapsaminda futbol turnuvasi 9F9YUTdR
Bu yıl birincisi düzenlenen ve klâsik hale getirilecek turnuvada birinci 3’e girecek kadrolara çeşitli mükafatlar verilecek. Narlıdere Belediyesi Ali Artuner Stadı’nda oynanacak karşılaşmalar öncesinde, 13 Mayıs Pazartesi Günü Belediye Meclis Salonu’nda kura çekimi gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN TURNUVAYA DAVET

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenleyecek futbol turnuvasına tüm gençleri davet ettiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Ulu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek düzeyli muhafızlar ister’ kelamından ilham alarak hayata geçireceğimiz turnuvamızı bu sene birinci kere düzenliyoruz. Tüm gençlerimizi bir futbol şölenine sahne olacak turnuvamıza katılmaya davet ediyoruz. Sporun ve 19 Mayıs’ın ruhuna uygun olarak gerçekleştireceğimiz turnuvamıza katılacak ekiplere şimdiden muvaffakiyetler diliyorum” dedi. 

Çocukların ve gençlerin sporu bir hayat biçimi edinmesini kendilerine vazife edindiklerini söyleyen Lider Erman Uzun, “Narlıdere’mize bir gençlik merkezi kazandırmak istiyoruz. Ayrıyeten yeni spor alanları yapacağız. Çocukları ve gençleri makus alışkanlıklardan uzaklaştıracak, onların sanatla ve sporla yetişmesini sağlayacağız” diye konuştu. 

Bu ortada, turnuva hakkında ayrıntılı bilgiye erişim ve kayıt süreçleri, 0 531 228 68 07 nolu telefondan yapılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narlıdere Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı aktiflikleri kapsamında futbol turnuvası düzenleyecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir