Aliağa, Satranç Tutkunlarına Konut Sahipliği Yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

aliaga satranc tutkunlarina konut sahipligi yapacak 0 YlY8VVvj
Turnuvaya katılmak isteyen satranç tutkunları 10-24 Mayıs tarihlerinde izmir adresinden müracaatlarını yapabilecek.

Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü ile Türkiye Satranç Federasyonu İzmir Vilayet Temsilciliği iş birliğinde Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu’nda organize edilecek turnuva 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Türkiye’nin farklı kentlerinden Aliağa’ya gelecek yüzlerce satranç tutkunu dereceye girebilmek için kıyasıya bir uğraş sergileyecek. İki gün sürecek turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından sportmenler katılacak. Turnuvaya katılabilmek için 2023-2024 yılı geçerli vizeye sahip olmak olmakla birlikte 2017 ve evvelki yıllarda doğan sportmenler turnuvaya başvurabilir.

A kategorisi 1500 ve üstü Ratinge sahip sportmenler, B kategorisi 1499-1200 Ratinge sahip atletler ve C kategorisi 1199 ve altı Max Ratinge sahip sportmenler ile rastgele bir ratinge puanı olmayan sportmenler olarak üç farklı kategoride oynanacak turnuvada İsviçre sistemi kullanılacak. Her kategoride turnuva 6 tıp üzerinde atlet başına 35’+30″ mühletle oynanacak.

Turnuvaya geçerli TSF lisansına sahip herkes katılabilir. Turnuvada Swiss Manager yazılımı kullanılacak ve başlangıç sıralaması, atletin en yüksek kuvvet derecesine nazaran yapılacak. Turnuva sonunda kendi kategorilerinde derece alanlar için madalya ve ödül merasimi düzenlenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aliağa, Satranç Tutkunlarına Konut Sahipliği Yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir