1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Nevşehir Belediye Lider Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi Nevşehirlilere seslendi

AK Parti Nevşehir Belediye Lider Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi Nevşehirlilere seslendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ak parti nevsehir belediye lider adayi dr mehmet savran 31 mart pazar gunu gerceklestirilecek EVQuKMr1
‘Kazanan Nevşehir olsun” diyen Savran, Nevşehir’i her alanda amaçlarına ulaştırmak hazır ve kararlı olduklarını söyleyerek, “Haydi Nevşehir; son kelamı birlikte söyleyelim” dedi.

31 Mart Pazar günü Nevşehir’i Türkiye Yüzyılı maksatlarına ulaştırmak için çok değerli bir kararın verileceğini belirten Lider Adayı Savran, seçimlerin Nevşehir için iyi olmasını temenni etti. Tüm vatandaşları oy kullanmak için sandıklara davet eden Savran, şunları söyledi;

“Zamanı ve yeri değerli kılan insandır. Nevşehir’imizi her vakit değerli kılan da sizlersiniz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, sevdiklerimizle bir ortada acı tatlı günler yaşadığımız kentimiz de değerlimizdir ve varlığınızla hoştur.

Marangoz bir baba ve mesken hanımı bir annenin evladıyım. İçinizde çocukluğumu ve gençlik yıllarımı bilen büyüklerim var. Kiminizin elinden su içtim, kiminizin sofrasından yemek yedim. Komşuluğu, ikramı, edebi ve misafirperverliği bu kentin insanından öğrendim.

Belediye başkanlığından evvel, başta beni büyüten ve yetiştiren aileme ve kentimin siz kadim halkına olan borcumu, yıllarca bir beyin cerrahı olarak gururla ödemeye çalıştım. Belediye başkanı olarak hizmet etme misyonu verildiğinde de, misyonun kutsallığı prensibiyle, en uygun formda yerine getirmeye çalıştığıma da şahitsiniz.

Hayata, “üslubunuz kimliğinizdir” inancıyla bakan, buna gayret eden bir kardeşiniz olarak söz etmek isterim ki: Belediye Lider Adayı olarak kentimizin hizmetine talip olduğum bu yeni periyotta de, sizlerin takviyesiyle doğup büyüdüğüm kentime hizmet etmek isteği ve duasındayım. Çocuklarımızın, gençlerimizin, büyüklerimizin; hülasa her kesim ve bireyin hayat kalitesini arttırabilmenin çabası için çalışmaya talibim…Dünün deneyimiyle, günün koşullarını ve geleceğin gereksinimlerini göz arkası etmeden, sizlerle birlikte yürümeye talibim…”İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturuyla, gönüller yapmaya gönüllüyüm. Belediye Başkanlığı vazifemi bugüne kadar gurur ve azimle yerine getirmeye çalıştım.

Üzerimde hakkı olan kentime hizmetimi, sizlerin dayanağıyla tekrar sunma dileğindeyim ve önümüzde buna sizlerin karar vereceği bir seçim var. İnsani pahalara ve demokrasiye olan inancımla sizlerden ricam, seçim günü vatandaşlık vazifenizi yerine getirmeniz ve oyunuzu kullanmanız.

Aynı dileklerle sizden isteğim ise; kentime olan vefa borcum, deneyimim ve kalbimde bana olan inancınızla, belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam etmek. Bunun için oylarınıza ve desteğinize talibim. Ülkemiz ismine birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz bir seçim olmasını diliyor, bu toprakların bir evladı olarak şimdiden hepinize farklı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Nevşehir Belediye Lider Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi Nevşehirlilere seslendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir