1. Haberler
  2. Gündem
  3. Alanyalı çocuklar sağlıklı mama ile buluştu

Alanyalı çocuklar sağlıklı mama ile buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

alanyali cocuklar saglikli mama ile bulustu 0 rNnvk1ee

Antalya Büyükşehir Belediyesi, muhtaçlık sahibi ve çocuk besinlerine erişmekte zorluk çeken ailelere takviye olmak gayesiyle başlattığı ‘Halk Mama’ projesi kapsamında Alanyalı çocukları da sağlıklı mama ile buluşturmaya devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’in geleceğimizin teminatı çocukların daha sağlıklı beslenebilmesi emeliyle başlattığı ‘Halk Süt’ projesinden sonra ‘Halk Mama’ projesi de sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, sosyo-ekonomik şartlar nedeniyle muhtaçlık sahibi ailelerin bebek besinlerine erişmesine takviye olmak gayesiyle 6-24 aylık çocuklara fiyatsız mama dayanağı sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi grupları tarafından Alanya’nın farklı mahallelerindeki çocuklara Halk Mamaları konutlarında teslim edildi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Mama projesine başvurmak isteyen aileler, ilçelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe hizmet ünitesi yahut ATASEM kurs merkezlerine, Antalya merkezde ise Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na şahsen başvurabilecek. Belediye sitesinden online müracaat da yapabilecek. Büyükşehir’in toplumsal hizmet uzmanlarının yapacağı inceleme sonrasında 6-24 ay çocuklara her ay 12 adet mama dayanağı sağlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alanyalı çocuklar sağlıklı mama ile buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir