Bu Altcoin 2 Yeni Token Müjdesini Verdi: Fiyat Yükseliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VeChain, sürdürülebilirlik gündemini yönlendirirken iki yeni tokenı piyasaya sürüyor. Altcoin, kuruluşundan bu yana en iyi aylık kapanışıyla Şubat ayını büyük bir hamleyle bitirmek istiyor. Geçtiğimiz ay boyunca VET yüzde 80’den fazla artış gösterdi. Böylece, 2018’de main-net pazarına girmesinden bu yana kaydettiği en yüksek aylık kapanışı yapmak üzere.

VeChain’den iki 2 yeni token müjdesi geldi!

VeChain, dönüm noktasını pekiştirmek için sürdürülebilirlik gündemini gerçekleştirmeye yönelik bir sonraki adımlarını açıkladı. Bu bağlamda protokol, yenilikleri teşvik etmek için özel bir platform olan VeBetterDAO’nun lansmanını duyurdu. Güncellemeye göre VeChain, VeBetterDAO’yu sektörler arası sürdürülebilirlik merkezi olmayan uygulama (dApp) ekosisteminin etkinleştiricisi olacak şekilde tasarladığını belirtti. VeBetterDAO platformu kullanıcıları teşvik edecek. Ayrıca, yeni platformun, Web3 for Better Whitepaper’ın evrimi olduğunu söyledi. Bunu, geçen yıl Boston Consulting Group (BCG) ile işbirliğini açıkladığında ilk kez tanıtmıştı.

VeChain, yeni platform için özerk bir operasyonel model oluşturmak istiyor. Bu nedenle B3TR ve VOT3 olmak üzere iki yeni token piyasaya süreceğini açıkladı. VeBetterDAO’nun testnet lansmanını, erken katılımcılara B3TR tokenini airdrop yaparak başlatacağını söyledi. VeChain, son birkaç yıldır gerçekleştirdiği kayda değer buluşlar ve ortaklıklarla sürdürülebilirlik dünyasındaki etkisini düzenli olarak artırdı.

Altcoin ATH’yi yeniden test edecek mi?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere VeChain, son birkaç ay içinde önemli ölçüde yükseliş gösterdi. Bunda yatırımcıların protokole olan ilgilerini yeniden artması da etkili oldu. En iyi aylık kapanış tarihinin kırılması, VET’in önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,2782 doları (ATH) yeniden test etmesine yardımcı olabilecek iyi bir alamet olabilir. Kripto paranın mevcut değerlemesi hala bu noktadan çok uzak. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatını 60.000 doların üzerine iten yükseliş hissinin, uzun vadede VET’e fayda sağlaması mümkün.

Bir sonraki hedef ayıları tasfiye edecek!

Kripto analisti Victor Olanrewaju, VET’in teknik resmine bakıyor. Yeşil çubuklar görünmeye devam ederse, VET’in fiyatı son 24 saatte olduğundan daha fazla yükselmesi olası. Ancak, Para Akışı Endeksi (MFI) tarafında durum farklı. Yazı sırasında, MFI değeri 27 Şubat’taki değerinden düştü. Artan bir MFI’nin sermaye akışında bir artışa işaret etmesi mümkün. Bu aynı zamanda altcoin için daha yüksek bir fiyatı tetikleyebilecek bir alım baskısının da işareti olabilir.

bu altcoin 2 yeni token mujdesini verdi fiyat yukseliyor 0 psn9U66iVET/USD 4 Saatlik Grafik. Kaynak: TradingView

MFI değeri düştüğü için, VET’e akan likiditenin azaldığı anlamına geliyor. Değerler düşmeye devam ederse token fiyatının geri çekilmesi olası. Düşüş eğiliminin yüksek olduğu bir durumda, VET’in 0,040 dolara kadar gerilemesi muhtemel. Ancak bu yalnızca satış baskısı artarsa ve alıcılar geri adım atmaya karar verirse gerçekleşir. Aksi takdirde muhtemelen tokenin değeri artmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bu Altcoin 2 Yeni Token Müjdesini Verdi: Fiyat Yükseliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir