Bursaspor Kulüp Başkanı Sinan Bür ve ekibi Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaret ederek misyonunda muvaffakiyetler diledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bursaspor kulup baskani sinan bur ve ekibi nilufer belediye baskani sadi ozdemiri ziyaret ederek 6nySbzlN
Özdemir’e vazifesinde muvaffakiyetler dileyen Sinan Bür, Bursaspor’a yönelik destekleyici bakış açısı ve niyetlerinden ötürü teşekkür etti. Bursaspor’u kentin tüm dinamikleriyle birlikte ayağa kaldıracaklarını söz eden Bür, bu mevzuda lokal idarelerin takviyesine muhtaçlık duyduklarını belirtti.

Sinan Bür ve takımına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Lider Özdemir, Bursaspor’un bulunduğu noktanın ıstırap verici olduğunu vurguladı.

Başkan Şadi Özdemir, “Bursaspor hepimizin ortak kıymeti. Bulunduğu maddi ve sportif durum çok üzücü. Kent olarak bireyinden lokal idarelere, iş dünyasına kadar herkes elini taşın altına koymalı. Nilüfer Belediyesi geçmişte olduğu üzere bundan sonra da imkanları doğrultusunda Bursaspor’un yanında. Bir an evvel kentimizin pahası Bursasporumuzu  ayağa kaldırmalıyız” diye konuştu.

Sorun ve gereksinimlerin da ele alındığı ziyaret sonundan Lider Sinan Bür, Şadi Özdemir’e isminin yazılı olduğu Bursaspor forması ikram etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursaspor Kulüp Başkanı Sinan Bür ve ekibi Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaret ederek misyonunda muvaffakiyetler diledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir