1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Büyükşehir İtfaiyesi’nden teleferik takımına eğitim

Büyükşehir İtfaiyesi’nden teleferik takımına eğitim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

buyuksehir itfaiyesinden teleferik takimina egitim 0 MYdMdmNL

Şehrin 50 yıllık hayali olan teleferik projesini Kartepe ilçesinde gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, teleferik sınırında vazifeli işçisi eğitim programları ile donanımlı hale getiriyor. Buna nazaran Büyükşehir İtfaiye takımları, bakım ve gibisi çalışmaları yapmak üzere misyonlu işçiye “Yüksekte İnançlı Çalışma” eğitimi verildi.

 

YÜKSEKTE İNANÇLI ÇALIŞMA EĞİTİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Teleferik Projesini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Teleferik sınırında bakım ve gibisi çalışmaları yapmak üzere görevlendirilen çalışana İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Tedbire ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Ünitesi (KOBİTEM) tarafından eğitim verildi. Uzman eğitmenler tarafından düzenlenen eğitim, teorik ve pratik olmak üzere iki basamaklı olarak gerçekleştirildi.

 

UYGULAMALI EĞİTİM FIRSATI

İtfaiye Eğitim Merkezi tesislerinde gerçekleştirilen eğitimde “Yüksekte İnançlı Çalışma Kuralları”, “Kişisel Gözetici Donanım”, “Sabitleme ve Düşüş Durdurma Donanımları”, “Çalışma Alanını İnançlı Hale Getirme”, “İple İniş ve Çıkış”, “Merdiven Kullanımı”, “Dikey ve Yatay Ömür Hatları” başta olmak üzere birçok mevzuda bilgi sunuldu. İtfaiye Eğitim Merkezinde yer alan simülatör ve istasyonlar vasıtasıyla da uygulamalı çalışmalar gerçekleştirildi. Kursiyerler de bu noktalarda hünerlerini sergiledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükşehir İtfaiyesi’nden teleferik takımına eğitim
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir