Enerjisa Üretim 3×3 Cup Turnuvası ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

enerjisa uretim 3x3 cup turnuvasi ile basketbol coskusunu yasatiyor 0
Türkiye’nin önder özel bölüm güç üretim şirketi Enerjisa Üretim, “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” basketbol turnuvasının ikincisini Aydın’da düzenledi. Güler Legacy’nin takviyesi ile gerçekleşen turnuvanın kazananı Çanakkale kentinden öğrenciler oldu.

Türkiye’nin öncü ve başkan özel kesim elektrik üreticisi Enerjisa Üretim; Çanakkale, Aydın, Balıkesir ve Muğla bölgeleri kapsamında Aydın’da “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” kızlar turnuvasını düzenledi. “Enerjimiz Basketbol” sloganı ile gerçekleştirilen turnuvada, kazanan ekip Çanakkale kentinden oldu. Turnuvaya 12-17 yaşlarında 16 kadro ve 65 lise öğrencisi katıldı. Birincisi 2023’te erkekler turnuvası ile gerçekleştirilen 3×3 Cup’ın gelecek devirde farklı kentlerde devam etmesi planlandığı belirtildi.

Lise seviyesindeki farklı okullardaki öğrencileri bir ortaya getiren “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” kızlar turnuvasında lise seviyesindeki profesyonel basketbol oyuncuları da yer aldı. Basketbol maçlarının yanı sıra atletlere sürdürülebilirlik seminerinde güç ve etraf şuuruyla ilgili yeni bakış açıları kazandırılırken, spor psikolojisi seminerinde ise gerilim ve baskıyı yönetebilmek için ipuçları aktarıldı. Kazanan grup Çanakkale Yıldızları grubu olurken, ikinci Balıkesir Perileri kadrosu üçüncü Maksat Çanakkale kadrosu, dördüncü ise Muğla Bademi kadrosu oldu. 2 gün süren turnuva, kazanan grupların ödüllendirilmesi ile son buldu.

Enerjisa Üretim Sürdürülebilirlik Mentoru Mehmet Eynehan, aktifliği ziyaret ederek genç basketbolcularla buluştu ve turnuvanın kıymetine vurgu yaptı. İştirakçilere sürdürülebilirlik semineri de veren Eynehan, “Enerjisa Üretim olarak bu turnuvayı gelenekselleştirmek için çalışıyoruz. Gençlerimiz ortasında basketbolu yaygınlaştırmak en büyük hedeflerimizden biri. 3×3 Cup Kızlar Turnuvası’nın yanı sıra geçtiğimiz Kasım ayında erkek öğrencilerimiz için de bir turnuva düzenledik. Güler Legacy’nin takviyesiyle gençlerimize bedelli tecrübeler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Eski ulusal basketbolcu ve Güler Legacy Kurucusu Muratcan Güler, “Güler Legacy olarak Aydın vilayetinde bu hoş turnuvayı gerçekleştirdiğimizden ötürü büyük bir memnunluk duyuyoruz. Genç kızlarımıza yalnızca basketbol oynatmaktan fazla; rekabet ortamında kadro olmayı ve birlikte hareket etmeyi başarabilmeyi, hürmet ve sevgi içerisinde çaba edebilmeyi hayatlarına katmak en büyük gayelerimizden bir tanesi. Bu tertibi daha fazla yere yaymak ve sportmenlerin hayatlarına dokunmaya devam etmeyi arzuluyoruz. Bu vesileyle bizimle birlikte olan ve bu kıymeti yaratmamıza yardımcı olan Enerjisa Üretim ailesine de çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Enerjisa Üretim 3×3 Cup Turnuvası ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir