FDN Kümesi operasyonel verimlilik için üst seviye yapılanmaya gitti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

fdn kumesi operasyonel verimlilik icin ust seviye yapilanmaya gitti 0 FSiVNasY
Bu kapsamda Goldcar Türkiye Ülke Yöneticiliği vazifesine Selahattin Ahmet Aygün, Europcar Genel Müdür Yardımcılığı misyonuna Serkan Aksakal, FDN Kümesi Filo Operasyon & Varlık İdaresinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı misyonuna ise Serkan Demir atandı.

Otomotiv başta olmak üzere yetkili satıcılık ve servis, lojistik ve sigorta kesimlerinde 34 yıldır faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen araç kiralama markalarından Europcar ve Goldcar’ın Türkiye temsilciliklerini yürüten FDN Kümesi, 2024 yılına dair büyüme ve operasyonel verimlilik amaçları doğrultusunda üst seviye yapılanma gerçekleştirdi. Yeni organizasyonel yapılanma çerçevesinde, Goldcar Türkiye Ülke Yöneticiliği misyonuna Selahattin Ahmet Aygün getirildi. 

Yapılanma kapsamında bugüne kadar Goldcar Türkiye’de Ülke Yöneticisi olarak vazife alan Serkan Aksakal ‘Europcar Türkiye Genel Müdür Yardımcısı’ olarak atanırken, bu vazifesi daha evvel sürdürmekte olan Serkan Demir ise yeni devirde FDN Kümesi Varlık İdaresi Departmanı’nda ‘Filo Operasyon & Varlık İdaresinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’ misyonunu üstlendi. 

“Markalarımızı daha efektif hale getireceğiz”

Türkiye’deki ofis ağını ve operasyonel nokta sayısını artırmayı hedeflediklerini hatırlatan FDN Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, bu gaye doğrultusunda 2024 yılında operasyonel idaresi daha verimli kılmak ismine aldıklarını yapılanma kararını açıkladı. Fidan, “Bu yıl markalarımızı daha efektif hale getirebilmek, hem ofis ağımızı hem de filo yapımızı artırmak ve kaliteli hizmet anlayışı ile standartlarımızı daha da yükseltmek emeliyle yeni bir yapılanma hareketine geçtik” dedi. 

“Artan müşteri kapasitesi nedeniyle istihdamı da artıracağız”

Bu yeni devirde istihdamı da organizasyonel yapılanma ile gerçek orantılı olarak artırmayı hedeflediklerini kaydeden Fidan, şöyle devam etti: “Europcar ve Goldcar markalarımızla birlikte artık daha güçlü ve daha fazla müşteriye hitap edebilir duruma geldik. Vakit içerisinde daha fazla büyüme gayemiz var. Bu sebeple müşterilerimize verdiğimiz hizmeti daha kaliteli ve emniyetli hale getirmek ismine, müşteri kapasitemizle birlikte istihdamımız da artıyor. Bilhassa yaz devrindeki talep yoğunluğu ve her iki markamızda açacağımız yeni ofislerle birlikte istihdamımızı artırmayı planlıyoruz.  Yeni istihdam amaçlarını belirlerken pazar şartları, rekabet durumu ve iş ortamındaki başka faktörleri de dikkate alacağız.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FDN Kümesi operasyonel verimlilik için üst seviye yapılanmaya gitti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir