Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Mükafatını Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

hyundai santa fe red dot tasarim mukafatini kazandi 0 SNRCfkf8
Hyundai, yakın vakitte Türkiye’de de satışa sunacağı Yeni SANTA FE ile mükafatları toplamaya devam ediyor. Dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot, “2024 Yılın Eser Tasarımı, Araçlar” kategorisinde Hyundai SANTA FE’yi en yeterli tasarım olarak seçti. SANTA FE, bu itibarlı mükafatı kazanarak markanın küresel tasarım muvaffakiyetini bir defa daha gözler önüne sermiş oldu.

Beşinci kuşak SANTA FE, uzatılmış dingil arası ve genişletilmiş bagaj kapağı açıklığı sayesinde yolcu ve yükleme kapasitesi açısından sınıfının lideri olmaya aday. Oldukça geniş bir hayat alanı sunarak outdoor kullanım şekline da ahenk sağlayan araba, tıpkı vakitte daha uzun dingil aralığıyla de üçüncü sıra oturmayı kolaylaştırarak konforlu bir sürüş sağlıyor.

Yeni SANTA FE, uzun dingil aralığı ve geniş bagaj kapağı alanından türetilen dört köşeli bir hale ve farklı bir siluete sahip. Aracın ön kısmı, yüksek motor kapağı, H halindeki farları ve yürekli çamurluklarıyla farklı bir izlenim uyandırıyor. H halindeki tasarım öğeleri, Hyundai’nin ‘H’ amblemini tekrar yorumlarken uzatılmış dingil uzaklığı, yavuz bir tavan çizgisine, çamurlukların etrafında güçlü bir hacme, keskin biçimde tanımlanmış tekerlek kemerlerine ve kısaltılmış ön çıkıntıya hayat veriyor. Ayrıyeten, 21 inç jantlar ve onu saran lastikler üzerinde hareket eden arabanın art kısmı da H biçimindeki stop lambalarıyla dengelenmiş ve sadeleştirilmiş.

Hyundai ayrıyeten “Çoklu Fener” ile en yeterli eser dizaynını da kazandı. “Dış Yer ve Kamp Ekipmanları” kategorisinde yer alan Çoklu Fener, Red Dot Ödülü’nün sahibi olurken, farklı kullanıcı gereksinimlerini karşılamak için iki özelliği birleştiriyor. Dış yer aktiflikleri için taşınabilir bir el feneri fonksiyonu gören fener, yarı saydam bir ışık difüzörüyle kullanıldığında da sıcak renkli bir ruh hali ışığına da dönüşebiliyor

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Mükafatını Kazandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir