İSU’dan Körfez’de Bulunan Alt Geçide Kalıcı Tahlil

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

isudan korfezde bulunan alt gecide kalici tahlil 0 r9ythWRQ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, ani yağışlarda su birikintisi yaşanılan Körfez Atalar Mahallesi Kıyı Caddesi üzerinde bulunan kıyı ile ilişkiyi sağlayan alt geçit için yağmur suyu terfi odası imalatı gerçekleştiriyor.

SU BİRİKİNTİSİ OLMAYACAK
İSU Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek aksiliklere karşı kentin birçok noktasında yağmur suyu altyapı ve dere ıslah çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Lokal bölgelerde meydana gelen su birikintilerine karşı kalıcı tahliller ile tedbirler alarak yaşanılabilecek aksiliklerin da önüne geçen İSU, sağanak yağış sonrası Körfez Atalar Mahallesi Kıyı Caddesi üzerinde bulunan ve kıyı ile ilişkiyi sağlayan alt geçitte meydana gelen su birikintisi problemini da ortadan kaldırıyor.

KALICI ÇÖZÜM
Bu kapsamda alt geçitte meydana gelen su birikintisinin önüne geçmek için yağmur suyu terfi odası imalatı çalışması başlatan ISU Genel Müdürlüğü; 800 mm ve 500 mm çaplarında 24 metre çelik boru, 400 mm çapında 86 metre beton boru ile 400 mm çapında 70 metre polietilen borular kullanarak yeni yağmur suyu sınırı inşa ediyor. Yapılan çalışma sonrası, alt geçitte biriken yağmur suları deşarj edilerek şiddetli yağmurlarda bölgede yaşanan su birikintilerinin önüne geçilmiş olacak.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İSU’dan Körfez’de Bulunan Alt Geçide Kalıcı Tahlil

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir