Jolly ile Trekkinge var mısın?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

jolly ile trekkinge var misin 0 ZdaO3RCj
Hem tarihi hoşlukları keşfediyor hem de tabiat yürüyüşü yapıyoruz..

Türkiye’nin gizli kalmış hazinelerini eşsiz rotalar ile keşfe davet eden Jolly, bu defa Kapadokya, Troya, Likya üzere ünlü kültür cinslerini trekking tabiat yürüyüşleri ile taçlandırıyor.

Şehir hayatının kalabalığından uzaklaşıp tabiatın bize sunduğu bu eşsiz huzuru, dinginliği yaşamak isteyenlerin tercihi trekking tabiat yürüyüşleri artık daha keyifli. Kapadokya’yı Peri Bacaları görüntülü vadi yürüyüşleri ile keşfedebilir,  Assos’un civar köylerini içeren keyifli yürüyüşlerle rotanızı Apollon Tapınağı’nda sonlandırabilirsiniz . Dünyanın en düzgün uzun aralık yürüyüş rotası olarak kabul edilen Likya Yolu’nu ise Fethiye, Kaş yahut Olympos olmak üzere 3 farklı rotadan keşfe çıkabilirsiniz. Yalnızca kimlik kartınızla gidebileceğiniz Gürcistan Mestia trekking tipinde ise Kafkas Dağları’nın eteklerinde bir masal diyarında yürüşün keyfini tekrar Jolly ile çıkarabilirsiniz. Jolly’nin kültür tiplerindeki uzmanlığı artık trekking tabiat yürüyüşlerinde de sizinle…

Jolly, trekking tabiat yürüyüşü severleri detaylı bilgi almak üzere jollytur.com, Jolly taşınabilir uygulaması, 444 0 644 no’lu davet merkezi, yetkili acenteleri ya da Jolly merkez ofislerine davet ediyor!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jolly ile Trekkinge var mısın?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir