1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider İbrahim Sandıkçı: “Canik’e altın çağını yaşattık”

Lider İbrahim Sandıkçı: “Canik’e altın çağını yaşattık”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider ibrahim sandikci canike altin cagini yasattik 0 Py2khXyP
Canik Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini tabir etti.  

Canik Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Lider Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’in kazandırdıkları projeler ve yatırımlarla gerçek bir ilçe kimliğine kavuştuğunu söz etti. Canik’in yeni kimliğini kazanmasında değerli rol üstlenen yatırımlarla, tıpkı vakit vakitte vatandaşlara yerinde hizmet imkânı sunduklarını tabir eden Lider İbrahim Sandıkçı, “İlçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” halinde tabir etti. 

Kuzeyin Parlayan Yıldızı Canik 

“Yeni hayat alanları ve toplumsal donatı alanlarıyla ilçemizin çehresini değiştirdik” diyen Lider İbrahim Sandıkçı, 5 yılda Canik’e yaklaşık 10 milyar Türk lirası değerlinde yatırım kazandırdıklarını belirtti. Lider İbrahim Sandıkçı,  “Canik’imiz için azim ve çabayla çalıştık. Hemşehrilerimizle her daim birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet ettik. Projeler ve yatırımlarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk. Canik’e altın çağını yaşattık. İnsanların odak noktası olarak benimsediği bir merkez haline dönüştürdük. Canik’imizin kıymetine paha katmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Allah’ın müsaadesiyle 31 Mart günü gerçek belediyeciliğin mührünü sandığa vuracağız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider İbrahim Sandıkçı: “Canik’e altın çağını yaşattık”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir