Lider İbrahim Sandıkçı: “Samsun’un en büyük manisiz parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider ibrahim sandikci samsunun en buyuk manisiz parkini vatandaslarimizin hizmetine sunduk 0 8rZWBqNV
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun’un en büyük ve kapsamlı manisiz parkını ilçeye kazandırdıkları belirtti. Engelli vatandaşlar için özel olarak dizayn edilen oyun kümelerinin yer aldığı Uludağ Manisiz Hayat Parkı’yla engelli vatandaşlara yeni toplumsal hayat alanı sunduklarını tabir eden Lider İbrahim Sandıkçı, ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik akülü ve manuel tekerlekli sandalye takviyelerini sürdürdüklerini belirtti.

Özel Oyun Alanları

Uludağ Manisiz Toplumsal Ömür Parkı’nda engelli vatandaşların rahat bir formda vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturduklarını tabir eden Lider İbrahim Sandıkçı, “Engelli vatandaşlarımız için toplumsal dayanak çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle sürdürürken, kendilerine yönelik toplumsal hayat alanları oluşturuyoruz. Bu kapsamda sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda, Samsun’un en büyük manisiz parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Parkımızı engelli vatandaşlarımız için özel olarak oluşturduğumuz, güvenlik sistemi olan oyun kümeleriyle donattık” dedi.

Öncelik Güvenlik

“Uludağ Manisiz Toplumsal Hayat Parkımızı 7 gün 24 saat denetim altında tutuyoruz” diyen Lider İbrahim Sandıkçı, parkı güvenlik kamera sistemleriyle nezaret altında tuttuklarını belirtti. İlçedeki engelli vatandaşlar için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Lider İbrahim Sandıkçı, “Sosyal dayanaklarımız ve yeni projelerimizle engelli vatandaşlarımızın ebediyen yanında olmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider İbrahim Sandıkçı: “Samsun’un en büyük manisiz parkını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir