1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Mahallî yöneticilerden daha çevreci projeler bekliyoruz

Mahallî yöneticilerden daha çevreci projeler bekliyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mahall yoneticilerden daha cevreci projeler bekliyoruz 0

31 Mart seçimleriyle, demokrasimizin temel ögelerinden biri olan yerel seçimleri başarılı bir halde geride bıraktık. Ülke genelinde gerek oy kullanımı esnasında gerekse de oy kullanıldıktan sonra ve sayım sırasında huzur ve sükûnetle seçimlerin gerçekleştirilmesi bizleri ziyadesiyle keyifli etti.

Bu vesileyle, seçimlerde vazifeli kamu görevlilerimiz başta olmak üzere sandık başında vazife alan tüm iktidar ve muhalefet parti görevlilerine de teşekkür ediyoruz.

Gerek tekrar seçilen gerekse de birinci defa seçilen belediye liderlerimizi ve mahallî yöneticilerimizi kutluyor ve misyonlarında muvaffakiyetler diliyoruz.

Yerel idarelere, kentlerde halkımızın daha uygun koşullarda yaşamalarını sağlamaları, alt yapı meselelerini gidermeleri, trafik problemlerini azaltmaları ve daha çevreci siyasetleri uygulamalarına yönelik projeleri gerçekleştirmeleri üzere hususlarda da muvaffakiyetler diliyoruz.

Deprem başta olmak üzere tüm bahislerde merkezi idare ile mahallî idareler ortasında iş birliğinin güçlendiği ve halkımızın ekonomik meselelerinin da azaldığı bir devir olmasını ümit ediyoruz.

Seçim sonrası, yapısal ıslahatlara daha fazla yük vererek, daima birlikte daha memnun, daha refah ve daha adil Türkiye için eskisinden daha fazla çalışmalıyız.

Jak Eskinazi

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mahallî yöneticilerden daha çevreci projeler bekliyoruz
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir