Telegram Dev Haberi Duyurdu: Bu Altcoin Fiyatı Uçuşa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telegram, reklam geliri paylaşımını tanıtıyor. Reklam gelirini kanal sahipleriyle 50:50 bölüşecek. Ayrıca TON Blockchain’de Toncoin kullanarak ödüller verecek. Telegram’ın bu hamlesi altcoin fiyatını uçurdu.

Telegram’ın müjdesinin ardından altcoin fiyatı dikey çıktı

Telegram, yaklaşık 100 ülkedeki kanal sahipleri için yalnızca Toncoin cinsinden ödeme yapacak bir reklam geliri paylaşım sistemi sunuyor. Telegram CEO’su Pavel Durov’un kişisel Telegram kanalında yayınladığı bir mesaja göre, mesajlaşma uygulaması reklam gelirini kanal sahipleriyle 50:50 oranında paylaşacak. Bu haberin ardından altcoin fiyatı dikey bir çıkış yaptı. Toncoin, haberin ardından yaklaşık %28’lik bir artış gördü.

telegram dev haberi duyurdu bu altcoin fiyati ucusa gecti 0 5G3JAnrTDuyuru üzerine Toncoin fiyatı yükseldi.

Telegram CEO’su konuya ilişkin açıklama yaptı

Bu arada, reklam platformunu Mart ayında açacak. Durov, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu hususlardan bahsetti:

Fragment’teki Telegram kullanıcı adlarına yaklaşımımıza benzer şekilde, reklam satacağız ve geliri Toncoin’deki kanal sahipleriyle paylaşacağız. Bu, içerik oluşturucuların Toncoins’lerini nakde çevirebilecekleri veya kanallarını tanıtmak ve yükseltmek için yeniden yatırım yapabilecekleri erdemli bir döngü yaratacaktır.

Durov, Telegram kanallarının aylık bazda 1 trilyon görüntüleme oluşturduğunu belirtti. Ayrıca, anda kanalların yalnızca %10’unun Telegram reklamlarıyla para kazandığını kaydetti. Rakip sosyal medya platformu X, Temmuz 2023’ten bu yana her ay yeterli gösterime ulaştıkları sürece tüm kullanıcılara reklam geliri paylaşımı teklif etti. Ancak reklam geliri payı alanlar, X’in gelirin büyük çoğunluğunu elinde tutuyor gibi göründüğünü söylüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Telegram Dev Haberi Duyurdu: Bu Altcoin Fiyatı Uçuşa Geçti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir