Those About To Die, 19 Temmuz’da Dünya Genelinde ve Seçili Avrupa Ülkelerinde Yalnızca Prime Görüntü’de Yayınlanacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

those about to die 19 temmuzda dunya genelinde ve secili avrupa ulkelerinde yalnizca prime
10 kısmın tamamı, Prime üyeleriyle ABD lansmanından yalnızca bir gün sonra buluşacak. Daniel P. Mannix’in tıpkı isimli kurgusal olmayan kitabından ilham alan dizi, izleyicileri antik Roma’daki savaş arabası yarışları ve gladyatör dövüşlerinin harika, karmaşık ve yozlaşmış dünyasına sürükleyecek.

Prime Görüntü, Amazon Prime üyeliğinin bir modülüdür. Prime üyeleri, ayda yalnızca 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve cümbüşün tadını çıkarıyor.

Those About To Die Hakkında

Ekmek ve Sirk Siyaseti (Panem et Circenses), MS 79, Roma – Roma İmparatorluğu’nun merkezi; dünyanın en güçlü kentidir ve giderek büyüyen imparatorluk köle personellerin ağır akınına maruz kalmaktadır. Sıkılmış, huzursuz ve giderek daha çok şiddete başvuran Roma halkı temel olarak iki şey ile denetim altında tutulmaktadır: parasız yemek ve otomobil yarışları ile gladyatör dövüşlerinden oluşan süper cümbüşler. 

Those About To Die dizisi, kana susamışlık, açgözlülük, güç arayışı ve yolsuzlukla karakterize edilen oyunların dünyasına derinlemesine inceler. Circus Maximus’taki yarışlar soyluların sahibi olduğu dört topluluk olan mavi, kırmızı, beyaz ve yeşil kümeler tarafından denetim edilmektedir ve bu kümelerin payları Roma’daki en kıymetli şeylerden oluşur. Halkın cümbüşler karşısındaki ilgisi giderek azalınca ve şiddete duydukları istek arttıkça, gladyatör dövüşleri için özel olarak tasarlanmış bir stadyuma muhtaçlık duyarlar: Kolezyum. Gladyatör ve hayvan dövüşleri ise stadyumun kendisi üzere büyük ve ihtişamlıdır. Ve bu büyüklük bahis bölümünün gelişen yeraltı dünyasını da birebir formda etkilemektedir. Tribünlerin altında binlerce insan çalışır ve yaşar; lakin bunların ortasında binlercesi, bu oyunlar için ölecek olanlardır.

Birinci sınıf bir takıma sahip dizide İmparator Vespasian rolünde Oscar® ödüllü Sir Anthony Hopkins (Kuzuların Sessizliği), Tenax rolünde Iwan Rheon (Game of Thrones), Titus Flavianus rolünde Tom Hughes (The English) yer alıyor. Cala rolünde Sara Martins (Tell No One), Viggo rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson(Game of Thrones), Domitian rolünde Jojo Macari (Sex Education), Antonia rolünde Gabriella Pession (Crossing Lines), Scorpus rolünde Dimitri Leonidas(Rosewater, Renegades), Xenon rolünde Emilio Sakraya (60 Minuten), Kwame rolünde Moe Hashim (Ted Lasso), ve Marsus rolünde Rupert Penry Jones(Whitechapel) yer alıyor. 

AGC stüdyoları imali Those About To Die, yakın vakitte Herbert G. Kloiber ve Constantin Sinema ile Amerikalı yayın sağlayıcı Peacock’un birlikte oluşturduğu Ortak Teşebbüs High End Productions ile ortaklaşa hazırlandı ve yapımcılığını Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions ve Street Entertainment üstlendi. Dizi, Akademi Ödülü® adayı muharrir Robert Rodat (The Patriot) tarafından yazılmıştır ve direktörlüğünü Roland Emmerich ile Marco Kreuzpaintner (Beat, The Lazarus Project) üstlenmiştir. Roland Emmerich, Harald Kloser, Gianni Nunnari, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Marco Kreuzpaintner, Robert Rodat, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland ve Namit Malhotra serinin idari yapımcılarıdır. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Those About To Die, 19 Temmuz’da Dünya Genelinde ve Seçili Avrupa Ülkelerinde Yalnızca Prime Görüntü’de Yayınlanacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir