Ünlü İsimler “Bambaşka Bi’ Ferahlık” Tecrübesi İçin Bir Ortaya Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

unlu isimler bambaska bi ferahlik tecrubesi icin bir ortaya geldi 0 NWnuYDZB
Yaptığı marka aktivasyonlarıyla isminden sık sık kelam ettiren ve  bu kez neredeyse tüm duyulara hitap eden sıra dışı bir dijital tecrübe alanıyla  ziyaretçilerin karşısına çıkan Yumoş; ortalarında Ezgi Eyüboğlu, Müjde Uzman, Pelin Karahan, Yüsra Geyik, Danla Bilic, Yasemin Tatlıses, Başak Gümülcinelioğlu, Hande Doğandemir, Cemal Can Canseven’in de bulunduğu birçok ünlü ismi  Yumoş Sakura Tüneli lansmanında bir ortaya getirdi.

Renkli marka kimliği, ikonik ayıcığı ve 2021’den beri gerçekleştirdiği farklı marka aktivasyonlarıyla isminden sıkça kelam ettiren giysi bakım markası Yumoş; basın, sanat ve influencer topluluğundan pek çok ismin iştiraki ve toplumsal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken aktifliklerine bir yenisini ekledi.

Yumoş Extra Sakura’nın giysiler üzerindeki tesirini anlatmak için Kanyon metro girişinde Yumoş Sakura Tüneli isimli dijital tecrübe alanı oluşturan marka; 27 Nisan’da Cumartesi akşamı Kanyon Serafina’da ünlü isimlerin de katılımıyla bir lansman partisi düzenledi. 

LansmanaPelin Karahan, Hande Doğandemir, Müjde Uzman, Başak Gümüşlcinelioğlu, Demircan Kaçel, Ezgi Eyüboğlu, Yüsra Geyik gibi ünlü oyuncuların yanı sıra; influencer’lardan Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Yasemin Tatlıses gibi isimler de katıldı.

Ünlü isimler; 24 metre boyunca dijital LED ekranlarla kaplanan tünelde, Yumoş Extra Sakura’nın değişik ferahlık dolu dünyasında ikonik Yumoş ayılarıyla interaktif bir görsel ve duyusal bir tecrübe yaşadı. Tecrübe alanındaki yürüdükçe hareket eden sakura çiçekleri, ünlü isimleri takip eden Yumoş ayıcıkları geceye renk kattı. Yumoş Extra ailesinin en yeni üyesi Yumoş Extra Sakura’nın harika kokusu da ünlü isimlerin tünel seyahatlerine eşlik etti. 

Etkinlik sırasında davetlilerin tecrübe tünelinde yaptığı birbirinden eğlenceli paylaşımlar da dikkat çekti.

Yumoş Sakura Tüneli, 9 Mayıs’a kadar Kanyon Metro girişinde olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü İsimler “Bambaşka Bi’ Ferahlık” Tecrübesi İçin Bir Ortaya Geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir