1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. WM Music, Müzik Sanayisindeki Büyümesini Sürdürüyor ve Dijital Müzik Dağıtım Hizmeti Sunuyor

WM Music, Müzik Sanayisindeki Büyümesini Sürdürüyor ve Dijital Müzik Dağıtım Hizmeti Sunuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

wm music muzik sanayisindeki buyumesini surduruyor ve dijital muzik dagitim hizmeti sunuyor 0 Tzt6OK2Z
WM Music, müzik sanayisindeki tesirini her geçen gün artırarak büyümeye devam ederken tıpkı vakitte dijital müzik dağıtım hizmeti sunuyor. Yenilikçi yaklaşımları, geniş ve çeşitlendirilmiş sanatçı portföyü ile WM Music, bölümdeki başkan pozisyonunu daha da sağlamlaştırıyor.

WM Music, dijital müzik dağıtımı alanında sağladığı hizmetlerle sanatkarların müziklerini dünya çapında dinleyicilere ulaştırmalarına imkan tanıyor. Yenilikçi platformu ve güçlü teknolojik altyapısı sayesinde, WM Music, sanatkarların müziklerini çeşitli dijital platformlarda geniş kitlelere ulaştırmalarına yardımcı oluyor.

Son periyotta yaptığı stratejik iş birlikleri ve sanatçı iştirakleriyle isminden sıkça kelam ettiren WM Music, dijital müzik dağıtımı alanında da kıymetli bir rol oynuyor. Şirket, sanatkarların müziklerini profesyonel bir formda tüm dijital platformlarda dağıtarak, dinleyicilerle direkt temas kurmalarını ve kendi müzik mesleklerini geliştirmelerini sağlıyor.

WM Music’in CEO’su, hususla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: “WM Music olarak, sanatkarların müziklerini dünya çapında dinleyicilere ulaştırmalarına imkan tanımaktan gurur duyuyoruz. Dijital müzik dağıtımı hizmetimizle, sanatkarlarımızın müzik mesleklerini desteklemeye devam ediyoruz ve daldaki etkimizi artırıyoruz.”

WM Music’in muvaffakiyet öyküleri, müzik sanayisindeki büyümesini ve dijital müzik dağıtımındaki kıymetli rolünü gözler önüne seriyor. Şirket, müzik tutkunlarının ve sanatkarların ilgisini çeken çeşitli projeler ve etkinliklerle, müzik sanayisindeki liderliğini sürdürmeye kararlı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
WM Music, Müzik Sanayisindeki Büyümesini Sürdürüyor ve Dijital Müzik Dağıtım Hizmeti Sunuyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir