24. Edremit Uçurtma Şenliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 edremit ucurtma senligi 0 wCPLHjDz
Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği binlerce çocuğun iştiraki ile gerçekleştirildi. Altınkum Mahallesi Dalyan kıyısında gerçekleşen aktiflikte gökyüzü uçurtmalar ile kaplandı. 

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Edremit Belediyesi’nin düzenlediği Uçurtma Şenliği ağır iştirakle gerçekleşti. 24. Edremit Uçurtma Şenliği’nde binlerce çocuk uçurtmalarıyla Dalyan kıyısını doldurdu. Halk oyunları şovları, çuval, yumurta ve uçurtma yarışları yapıldı. Yarışlarda dereceye giren çocuklara ödülleri, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis Üyeleri tarafından verildi.

Atamızın Cumhuriyeti armağan ettiği çocukların aydınlık yarınlarımızın geleceği olduğunu belirterek “En bedelli varlığımız olan çocuklarımız için düzenlediğimiz “Uçurtma Şenliği”nde çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk, gökyüzünü birlikte renklendirdik. Yüzünüzdeki mutluluğa, içinizdeki heyecana tanıklık etmek her şeye bedel. Çabamız, gayretimiz sizler için çocuklar. Daima keyifli olun” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
24. Edremit Uçurtma Şenliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir