Etiket: Sigorta

Ekonomi

‘Hasar fazlası desteği’ne ilişkin prim düzenlemesi

Tarım Sigortaları Havuzu’na (TARSİM), devlet tarafından taahhüt edilecek hasar fazlası desteğine ilişkin prim oranları belli oldu.

Ekonomi

6 milyon aracın zorunlu trafik sigortası yok

Türkiye Sigorta Birliği verilerine göre, Türkiye’de trafik sigortası güvencesinde bulunan araç sayısı Mart sonu itibarıyla 23,3 milyonu geçti, sigortalılık oranı yüzde 79,5 olurken 6 milyonu aşkın aracın zorunlu trafik sigortasının bulunmadığı…

Ekonomi

Magdeburger Sigorta İstanbul Anadolu Bölgesi’nde İş Ortaklarıyla Bir Ortaya Geldi

Türkiye’de sigortacılık dalının esaslı şirketlerinden Magdeburger Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıları kapsamında İstanbul Anadolu Bölgesi’ndeki iş ortaklarıyla bir ortaya geldi.

Ekonomi

Magdeburger Sigorta, İstanbul’da İş Ortaklarıyla Buluştu

Türkiye’de sigortacılık bölümünün esaslı şirketlerinden Magdeburger Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıları kapsamında İstanbul Avrupa Bölgesi’ndeki iş ortaklarıyla bir ortaya geldi. Buluşmada dalın yeni durumu ve Magdeburger Sigorta’nın geleceğe yönelik planları çok taraflı olarak ele alındı.

Ekonomi

QNB Sigorta ile Papara’dan İş Birliği: Elektrikli Scooter Kullanıcıları İçin Sürüş Sigortası

Sigortacılık hizmetleriyle müşterilerinin hayatlarının her anında yanında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, finansal teknoloji şirketi Papara ile yaptığı iş birliğiyle elektrikli scooter kullanıcıları için hayata geçirdiği ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu.

Ekonomi

Sigortacılığı kolaylaştıran Fibasigorta’ya erişim artık daha kolay

Sigorta eserlerine erişimi süratli, kolay ve emniyetli hale getirmek için çalışan Fibasigorta, dijital sigortacılıkta yeni bir periyodu başlattı. Fibasigorta’nın web sitesi yenilendi, online şubesi ve taşınabilir uygulaması kullanıma açıldı.

Ekonomi

Neova Sigorta’dan riskli hastalıklara özel teminat: NeoKritik Garanti Sigortası

Sigorta dalının önde gelen şirketlerinden Neova Sigorta, kanser, inme, organ nakli üzere birçok farklı kritik hastalığı kapsayan NeoKritik Teminat Sigortası eserini geliştirdi.

Ekonomi

Zurich, liderlik takımını Atilla Benli ile daha da güçlendiriyor

Bölümün sevilen ve deneyimli ismi Atilla Benli, tekrar Zurich ailesine katılıyor. Atilla Benli, 1 Nisan 2024 prestijiyle Zurich Hayat Genel Müdürü ve Zurich Sigorta Genel Müdür Başyardımcısı sorumluluklarını üstlenecek.

Ekonomi

Kira Garanti Sigortası ile konut sahipleri rahatlıyor

Geniş kapsamlı Kira Garanti Sigortası, artık konut sahiplerinin karşı karşıya oldukları tahsilat risklerini üzerlerinden alırken, tüzel takiple ilgili süreçlerde de tam dayanak sağlayacak.

Ekonomi

HDI Fibaemeklilik, 2024’ün birinci acenteler toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi

Sigortacılık ve ferdi emeklilik bölümünün güçlü markası HDI Fibaemeklilik, İstanbul’da 2024 yılının birinci acenteler toplantısında, Elmas, Yakut ve Zümrüt kategorisindeki acenteleriyle bir ortaya geldi.

Ekonomi

Zarurî Afet Sigortası geliyor

Zarurî Zelzele Sigortası’nın (DASK) genişletileceği ve bu sigorta çeşidinin yerini Zarurî Afet Sigortası’na bırakacağı açıklandı. ENUYGUN Sigorta’nın Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, kamu otoritesinin DASK kapsamının genişletilmesine dair açıklamalarını kıymetlendirdi.

Ekonomi

QNB Sigorta, Dijital Bağlantı Mecrası Mono Üzerinden Kullanıcılara Ferdi Kaza Sigortası Armağan Ediyor

QNB Sigorta, eserlerini daha fazla bireyle buluşturmak ismine markalarla potansiyel müşterileri tek bir taşınabilir uygulamada buluşturan Mono ile bir iş birliğine imza attı.

Ekonomi

EY Global Sigorta Görünümü 2024 raporu yayımlandı

EY, Global Sigorta Görünümü raporunun 2024 versiyonunu yayımladı. Rapora nazaran, dalın mevcut performansı ve geleceğe yönelik beklentileri açısından inanç ve şeffaflık en değerli kriterler ortasında yer alıyor.

Gündem

Kasko tek taraflı kazalarda da sigortalıyı korur

Beklenmedik masraflardan korunmak ismine araç sahiplerinin kasko sigortası yaptırmalarının büyük bir kıymet taşıdığına vurgu yapan Sigortam.net, kaskonun öne çıkan avantajlarına ışık tutuyor. 20’den fazla sigorta şirketi aracılığıyla her bütçeye uygun kasko seçeneklerini kullanıcılarına sunan platform, trafik kazaları ya da park halinde çarpışma üzere durumlardan küçük tamirata kadar tüm kapsamları ayrıntılı olarak ele alıyor.

Ekonomi

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu; “Zorunlu Trafik Sigortalarında Özgür Tarifeyi Destekliyoruz”

Zarurî trafik sigortalarında 2017 yılından beri yürürlükte olan tavan fiyat uygulaması, son yıllarda bölümün gündemindeki en kıymetli mevzulardan biri olmaya devam ediyor.

Sağlık

Sağlık’ta Ömür Uzunluğu Yenileme Garantisi’ne dikkat edilmeli

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Abdullah Özcan, sıhhat sigortalarında şirketler ile sigortalıları karşı karşıya getiren bahislerin başında “ömür uzunluğu yenileme garantisi”nin geldiğine dikkat çekerken, “poliçe yaptırırken önceliğiniz, ödeyeceğiniz prim değil, poliçenizin (ÖBYG) ömür uzunluğu yenileme garantisi’ni kapsaması olmalıdır.” dedi.

Ekonomi

QNB Sigorta Genel Müdürü Pınar Kuriş, 6. Defa “En Güçlü 50 Bayan CEO” Listesinde

Çalışanlarının muvaffakiyetlerini destekleyerek kapsayıcı ve adil bir çalışma ortamı yaratmak ismine fırsat eşitliği sağlayan çalışmalara imza atan QNB Sigorta’nın Genel Müdürü Pınar Kuriş, Ekonomist Mecmuası tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Güçlü 50 Bayan CEO’su” araştırmasında 6. defa yer aldı.

Sağlık

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir

Tamamlayıcı sağlık sigortası, sağlık hizmetlerinde VIP deneyimi sunar. Sağlığınıza ekstra güvence ve fark yaratan nedenleri keşfedin. İşte altın değerinde tüyolar.