Antalya Büyükşehir’den Korkuteli Dereköy’e çok maksatlı salon

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

antalya buyuksehirden korkuteli derekoye cok maksatli salon 0 n6TyPWF8

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Dereköy Mahallesi’ne vatandaşların uzun müddettir muhtaçlık duyduğu düğün, mevlit ve çeşitli toplantılarını gerçekleştirebileceği çok maksatlı salon kazandırıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların muhtaçlık ve taleplerini karşılamak için projeler yapmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Çok Hedefli Toplumsal Salonlar vaadi kırsal bölgelerde hayat buluyor. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Korkuteli Dereköy Mahallesi’ne halkın talebi üzerine düğün, mevlit ve toplantı üzere etkinliklerini yapabilecekleri çok maksatlı salon kazandırmak için kolları sıvadı.

BAŞKAN BÖCEK’TEN TALEPLERE KARŞILIK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok emelli salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok hedefli salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya Büyükşehir’den Korkuteli Dereköy’e çok maksatlı salon

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir