Çiğli Belediyesi’nden Anneler Günü Kermesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

cigli belediyesinden anneler gunu kermesi 0 GXCiTk3u
Anneler Günü aktiflikleri kapsamında açılışı gerçekleşen kermese Lider Onur Emrah Yıldız, meclis üyeleri, muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe ve Bayan Kolları idaresi, Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kursiyerleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılışı Yıldız çifti gerçekleştirdi

Başkan Yıldız, kermesin açılışını eşi Gamze Yıldız ile birlikte gerçekleştirdi. Büyük bir ilgi ile karşılanan Lider Yıldız, tüm stantları tek tek gezdi; vatandaşlar ile sohbet ederek, fotoğraf çektirdi ve stantlardan alışveriş yaptı. 

Tüm eserler el emeği

Kadınların konutlarında yahut Çiğli Belediyesi kurslarında ürettiği el emeği eserlerin yer aldığı kermeste; çanta, lif ve deri eserler, şal, takı, konut dokuması, amigurumi oyuncak, mum, konserve ve reçel üzere eserler yer aldı. Bayanların aile iktisadına katkı sunmak ve annelerine armağan almak isteyen vatandaşlar, 11 Mayıs Cumartesi Gününe kadar kermesten alışveriş yapabilecek. 

 Başkan Yıldız’dan engelli annelerine müjde 

Kadınların her vakit yanlarında olacaklarını ve destekleyeceklerini vurgulayan Lider Yıldız, “Teknolojinin çığır açtığı ve globalleştiği günümüz dünyasında toplumsal etkinlikler ehemmiyetini muhafazaya devam ediyor. Bu çeşit aktifliklerin de ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız. Çiğli Belediyesi olarak, her daim toplumsal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Daha evvel de belirttiğim üzere hem İzmir’e hem de tüm Türkiye’ye örnek olacak bir projeye imza atacağız. Öncelikle unutmamalıyız ki her birimiz birer engelli adayıyız. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Liderleri olarak her daim vatandaşlarımızın yanında duracağız. Fakir, dar gelirli, emekçi, işçi ve bayanlara dayanak olmayı bir asli vazife kabul ederek çalışacağız. Pir Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ kelamını kendimize şiar edinerek yol yürüyoruz. Çiğli’nin 26 mahallesinde birer kurul kuracağız. Bilhassa yatalak ve engelli kardeşlerimizin annelerinin yanında olabilmek için çalışacağız. Engelli ve yatalak çocuğu olan, dar gelirli, hiçbir toplumsal garantisi ve emekli olma bahtı bulunmayan; tapusu ve malı mülkü olmayan annelerimizi tespit ederek belediyemizde istihdam edeceğiz. Böylelikle 26 annemize iş imkanı sunmuş olacağız. Bu uygulamayı Çiğlimizden başlatacağız ve Türkiye’de rol model olacağız. Bayan insandır, erkek insanoğlu. Biz insanoğulları olarak bizi dünyaya getiren annelerimizin yanında duracağız. Şimdiden tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çiğli Belediyesi’nden Anneler Günü Kermesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir