Fexobit Kripto Borsası Güvenilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fexobit Kripto Borsası Güvenilir mi?

Fexobit günümüzün yükselen kripto borsalarından birisidir. Özellikle boğa döneminin gelmesi ile beraber kripto para borsalarına olan ilgi alaka git gide daha da artmıştır. Bu borsalar sayesinde kullanıcılar kolaylıkla güncel fiyatlardan, düşük komisyonlar aracılığıyla kripto para alım/satım işlemlerini sağlayabilirler.

Fexobit Nedir?

Fexobit, Futurance ekibi tarafından yürütülen bir merkeziyetsiz ekonomi borsasıdır. Bu borsa yenilikçi ve kolay yatırım, alım satım gibi işlemleri güvenle sağlamayı vaat ediyor.

Kolay alım satım ve profesyonel alım satım seçenekleri ile kripto borsasına giren her kesime hitap eden Fexobit, güvenilir ve hızlı alım satımı Türkiye’ye getirmiş durumda.

Fexobit borsasını seçmeniz için nedenler:

  • Güvenilir ve yenilikçi ekip
  • Hızlı alım satım
  • Tecrübe seviyenize göre alım satım modları
  • Yeni katılımcılara özel kampanyalar
  • Yüksek kazanç getirebilen ön satışlar
  • Güncel bültenler ve haberler ile tek platform üzerinden erişim
  • Uygulama içi ödüllü yarışmalar
  • 7/24 aktif destek ekibi

Bu sebepler Fexobit borsasını rakiplerinden ön plana çıkarmakta ve kripto piyasasında güvenilir hale getirmektedir.

Fexobit Güvenilir mi?

Fexobit güven konusuna pek çok firmadan daha çok önem vermektedir. %100 cüzdan koruması vaadi ile beraber piyasa üzerinde güvenlik konusunda yatırımcılara güven vermektedir.

İşlemlerinde KYC, KYT ve AML ile müşteri hesap güvenliğini sağlamakla beraber bütün bu verileri Tier-4 seviyesindeki veri merkezlerinde, tamamen güvenli sunucularda saklamaktadır. Bununla beraber Uluslararasıs ISO 27001 sertifikasına sahip olması sebebiyle düzenli olarak güvenlik kontrollerinden geçmektedir.

Fexobit’in resmi web sitesi üzerinden de ulaşabileceğiniz üzere şeffaflığa önem veren, ekibine, projelerine ve merak ettiğiniz detaylara kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir sayfa sizi karşılamaktadır.

Fexobit İşbirlikleri

Fexobit, Futurance ekibi tarafından yönetilen bir kuruluştur. Bu kuruluşun pek çok kaliteli kaynak ile işbirliği bulunmaktadır. Güncel işbirlikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • TECHSIGN
  • Chainalysis
  • FINEKSUS
  • BLOCKCHAIN Türkiye

Fexobit borsası sektöründe bilindik olan bu firmalar ile iş birliği içerisindedir. Bu işbirlikleri de Fexobit’in ne kadar güvenilir bir firma olduğuna dair yatırımcıların içini rahatlatan unsurlar arasında yer almaktadır.

 

Fexobit Borsasına Nasıl Kayıt Olunur?

Fexobit borsasına kayıt olmak için resmi web sitesine (fexobit.com) giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta bulunan “Kayıt Ol” butonuna tıklamanız ve talep edilen bilgileri doldurmanız yeterlidir. Eğer bir referans kodunuz mevcut ise bu kodu girerek sizi davet eden kişiye destek olabilirsiniz.

 

image001

Bu aşamanın sonrasında ise telefon numarası ve KYC doğrulamalarını tamamlayarak hızlıca kripto coin ve token alım satıma başlayabilirsiniz.

Bu aşamanın sonrasında ise telefon numarası ve KYC doğrulamalarını tamamlayarak hızlıca kripto coin ve token alım satıma başlayabilirsiniz.

Fexobit Borsasında Hangi Coinler Var?

image002

Bu coin ve tokenler haricinde pek çok farklı coin için çeşitli paritelerde alım ve satım işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli paritelerde coinlerin grafikleri ve fiyat artış verilerine de ulaşabilirsiniz.

Sonuç

Fexobit borsası Türkiye’de Futurance ekibi tarafından kurulmuş yenilikçi bir borsadır. Temel gayesi yeni yükselen merkeziyetsiz kripto piyasasında güvenli ve hızlı alım satım imkanları sunmaktır.Sizde Fexobit borsasına kayıt olarak hızlıca kripto para alım satımına başlayabilir, güvenle yatırımlarınızı yapabilirsiniz.

Sıkça Sorulan SorularSoru:

Fexobit Komisyonları Ne Kadar?

Cevap: Fexobit borsasına kayıt olmak ücretsizdir. İşlemlerden alınan komisyon oranı ise % 0.275’tir.

Soru: FEXO Token Nedir?

Cevap: FEXO Token, Futurance ekibi tarafından Web3 ve Blockchain teknolojileri ile geliştirilmiş bir projedir.

Soru: Fexobit Sahibi Kim?

Cevap: Futurance ve Fexobit’in sahibi/CEO’su Erkan Coplugildir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fexobit Kripto Borsası Güvenilir mi?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir